Dura
Novosti

Novi Europski Bauhaus – pokretanje tehničke pomoći

U četvrtak, 10. studenog 2022, održan je službeni online sastanak za pokretanje tehničke pomoći u sklopu inicijative „Novi Europski Bauhaus“.

Novi Europski Bauhaus je kreativna i interdisciplinarna inicijativa koja povezuje Europski zeleni dogovor s našim životnim prostorima i iskustvima.

U sklopu EU inicijative „Novi Europski Bauhaus“ Grad Dubrovnik je u suradnji s Dubrovačkom razvojnom agencijom DURA-om prijavio projekt Revitalizacije Tvornice ugljeno grafitnih i elektro kontaktnih proizvoda (TUP-a) te je isti od strane Europske komisije odabran kao jedan od 20 najboljih projekta u Europi.

Nakon općeg uvoda od strane Europske komisije, predstavljeni su svih 20 projekata dobitnika.

Vizija Grada Dubrovnika je da prostori TUP-a u Gružu budu novo mjesto društvenog okupljanja, ali istovremeno i centar stvaranja novih radnih mjesta gdje se fokus miče s uslužne gospodarske djelatnosti na kreativnu industriju.

 

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X