Dura
Natječaji

Objavljeni prvi pozivi Potprograma MEDIA 2023.

Objavljeni prvi pozivi Potprograma MEDIA 2023. (Rok: 17.1.2023./ 4.7.20223.)

Desk Kreativne Europe – Ured MEDIA Hrvatske najavljuje prve pozive Potprograma MEDIA u 2023. godini: europski razvoj skupnih projekata, tv i online sadržaj, razvoj videoigara i imerzivnog sadržaja, inovativni alati i poslovna rješenja, razvoj publike i filmskog obrazovanja te filmovi koji putuju.

Vrijeme: 03.11.2022. – 04.07.2023.

url: https://mediadesk.hr/hr/

DKE – Ured MEDIA Hrvatske najavljuje prve pozive Potprograma MEDIA u 2023. godini: europski razvoj skupnih projekata, tv i online sadržaj, razvoj videoigara i imerzivnog sadržaja, inovativni alati i poslovna rješenja, razvoj publike i filmskog obrazovanja te filmovi koji putuju.

Klaster za sadržaj: TV i online sadržaj s rokovima prijave 17. siječnja i 16. svibnja 2023. do 17 sati!

Cilj poziva TV i online sadržaj jest povećati kapacitet filmskih producenata za razvoj i proizvodnju snažnih projekata s velikim potencijalom za cirkuliranje diljem Europe i šire te olakšati europske i međunarodne koprodukcije unutar televizijskog i online sektora.

Također, u fokusu poziva je nezavisnost filmskih producenata u odnosu na televizije i digitalne platforme te kako poboljšati suradnju između operatera, uključujući nezavisne producente, televizije, digitalne platforme i prodajne zastupnike iz različitih zemalja članica koje sudjeluju u Potprogramu MEDIA. Poziv će podrazumijevati i sudjelovanje najmanje dvije televizije, a očekuje se i suradnja s VOD platformama.

Klaster za sadržaj: europski razvoj skupnih projekata s rokom prijave 25. siječnja 2023. do 17 sati!

Potpora će biti usmjerena europskim producentskim tvrtkama koje mogu razviti između tri i pet projekta odjednom (animirani/a, kreativno-dokumentarni/a i igrani/a film/serija).

Više o svemu na poveznici: TV i online sadržaj 2023.

 

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X