Dura
Natječaji

Otvoren javni poziv za poduzetnike u turizmu u okviru EU projekta Tourism 4.0.

Otvoren je natječaj za mikro, male i srednje poduzetnike (MSP) u okviru EU projekta pod nazivom „Tourism 4.0.“ financiranim iz programa COSME. Glavni cilj ovog projekta je podrška mikro, malim i srednjim turističkim tvrtkama/obrtima u prilagodbi održivijim poslovnim modelima.

Projekt Tourism4.0 ima za cilj razvoj programa izgradnje kapaciteta, prijenosa tehnologije, podrške i pomoći kako bi se malim i srednjim poduzećima/obrtima u turističkom sektoru omogućilo usvajanje i korištenje novih digitalnih tehnologija u u svrhu poboljšanja svoje produktivnosti, održivosti i ukupnog poslovanja.

Tko se može prijaviti:

Mikro, mali ili srednji poduzetnik koji  posluje u sljedeće 4 kategorije:

  • Hoteli i sličan smještaj (NKD I55.10)
  • Odmarališta i slični objekti za kraći odmor (NKD I55.20)
  • Kampovi I prostori za kampiranje (NKD I55.30)
  • Putničke agencije, organizatori putovanja (turoperatori) i ostale rezervacijske usluge te djelatnosti povezane s njima (NKD N79)

Što možete dobiti kroz sudjelovanje u pozivu:

  • Pristup novim znanjima o digitalnoj transformaciji unutar turističkog sektora, koja će poduzetnicima omogućiti daljnji rast I razvoj.
  • Konkurentsku prednost kroz pristup novim tehnologijama i trendovima
  • Potencijalnu mogućnost uštede koje vam digitalna tranzicija donosi
  • Umrežavanje i suradnja s drugim malim i srednjim poduzećima u vašem sektoru, poslovnim akceleratorima, inkubatorima, te drugim dionicima u turizmu.
  • Financijsku potporu od 7.000,00 eura po poduzetniku

Uz bespovratna sredstva, poduzetnicima su ponuđeni treninzi, mentorstvo, radionice i aktivnosti umrežavanja koje će podržati tvrtke/obrte u turističkom sektoru u prilagodbi na nove zahtjeve tržišta, poboljšavajući njihovu konkurentnost i održivost.

Kroz inovacije i usvajanje novih tehnologija, tvrtke će moći smanjiti svoju potrošnju i troškove te  povećati izvore prihoda boljom vidljivošću i pozicioniranjem, kako na lokalnom tako i na međunarodnom tržištu.

JAVNI POZIV 

Više o projektu i uvjetima natječaja možete pronaći na sljedećem linku:

https://tourism4-0.eu/call-for-selection-of-tourism-smes/

Poziv je otvoren od 01. veljače 2023. godine

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X