Dura
Novosti

Prvi URBACT IV poziv za Mreže za planiranje otvoren je do 31. ožujka 2023. u 15:00 CEST!

URBACT je program među teritorijalne suradnje kojem je cilj postizanje integriranog održivog urbanog razvoja kroz stvaranje mreža gradova koji razmjenjuju dobre prakse i ideje. Na ovoj web stranici pronaći ćete URBACT vijesti na hrvatskom jeziku.

Poziv je prvenstveno namijenjen gradovima koji su spremni surađivati ​​s drugim europskim gradovima na razvoju i provedbi integriranih akcijskih planova kojima bi riješili vlastite lokalne izazove.

Gradovi i druga javna tijela iz država članica EU i država partnera (Norveška i Švicarska), kao i država korisnica IPA mehanizma (Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Sjeverna Makedonija i Srbija) ostvaruju pravo na financijsku podršku za sudjelovanje u Mrežama za planiranje.

Prijavom na URBACT IV poziv, prijavitelji mogu očekivati:

  • Aktivnosti razmjene i učenja između gradova
  • Izgradnja kapaciteta
  • Osnivanje URBACT lokalne grupe
  • Komunikaciju i vidljivost
  • Pilot aktivnosti
  • Integracijski akcijski plan

Količina sufinanciranja po mreži iznosi do 850 000 €

Glavne značajke Poziva na hrvatskom jeziku možete pronaći OVDJE.

Za dodatne upite u vezi aktualnog poziva za stvaranje Mreža za akcijsko planiranje, možete se obratiti Nacionalnoj URBACT točki ili direktno Tajništvu programa putem e-mail adrese apn@urbact.eu.

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X