Dura
Novosti

Vrijedna donacija DURA-e Udruzi Lukjernica

Predsjednica uprave Dubrovačke razvojne agencije DURA-e Ana Marija Pilato Krile i pročelnica Upravnog odjela za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju Zrinka Raguž uručile su danas ključeve vozila predsjednici Udruge za zaštitu prava psihijatrijskih pacijenata i unapređenja duševnog zdravlja i kvalitete života „Lukjernica“ Jadranki Vlatko.

Riječ je o vozilu marke Renault CLIO za potrebe humanitarne pomoći i socijalnih usluga, koje će u prvom redu poslužiti u svakodnevnoj potpori i pomoći osobama sa psihičkim oboljenjima udruge Lukjernica.

Predsjednica Jadranka Vlatko izrazila je neizmjernu zahvalu na ovoj donaciji, ali i sluhu dubrovačkog gradonačelnika Frankovića i empatiji predstavnika DURA-e prema osobama sa teškim mentalnim poteškoćama i njihovim obiteljima. Naglasila je, kako će ova donacija znatno olakšati daljnji rad i buduće djelovanje udruge, koja je kroz proteklih dvadeset godina postojanja nesebično i velikodušno pomogla svim potrebitima.

Primopredaji ključeva vozila prisustvovala je i dopredsjednica udruge Mira Šejtanić.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X