Dura
Novosti

DURA na promociji novog Programa Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027.

Promocija novog Programa Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027. održana je 22. ožujka 2023, godine u Lazaretima, u organizaciji  Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, Upravljačkog tijela Programa.

Cilj promocije bio je predstaviti mogućnosti koje su na raspolaganju iz Europskog socijalnog fonda plus (ESF+) za novo sedmogodišnje programsko razdoblje.  Sudionici su upoznati s mogućnostima financiranja iz ESF+ kroz prezentacije koje su održali Michael Morass, zamjenik voditelja jedinice nadležne za Njemačku, Austriju, Sloveniju i Hrvatsku te Ivan Vidiš, državni tajnik, Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Na samom kraju održana je panel rasprava predstavnika nadležnih ministarstava i agencija u sustavu provedbe ESF+ te su im pružene informacije o ključnim aktivnostima i pozivima planiranim za 2023. i 2024. godinu.

Promociji su prisustvovali predsjednica uprave DURA-e Ana Marija Pilato Krile te djelatnici Luna Polić Barović, Ivan Saltarić i Mara Čerjan.

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X