Dura
Natječaji

Online predstavljanje 23.5. – „Programi Unije 2021. – 2027. – Mogućnosti financiranja i sinergija s programima Kohezijske politike“

 

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja, Ministarstvom zdravstva, Središnjim državnim uredom za demografiju i mlade, Agencijom za mobilnost i programe EU, Ministarstvom kulture i medija, Ministarstvom gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvom unutarnjih poslova, Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo i Uredom za udruge VRH, organizira konferenciju pod nazivom „Programi Unije 2021. – 2027. – Mogućnosti financiranja i sinergija s programima Kohezijske politike“ koja će se održati u utorak, 23. svibnja 2023. godine, s početkom u 10.00 sati u hotelu Sheraton u Zagrebu.

Na navedenom događanju široj javnosti predstaviti će se Programi Unije dostupni u novom višegodišnjem financijskom razdoblju 2021. – 2027., navesti primjeri dobre prakse te pružiti mogućnost za neposredan kontakt s predstavnicima nadležnih tijela. Na konferenciju se možete prijaviti registracijom na sljedećoj poveznici Prijava. Na istoj poveznici možete iskazati i interes za osobnim susretom s predstavnikom pojedinog Programa Unije koji će biti predstavljen u okviru konferencije.

Broj sudionika za praćenje konferencije uživo ograničen je na 300 te su prijave otvorene do popunjena slobodnih mjesta. Konferenciju će biti moguće pratiti i putem video prijenosa, a poveznica će biti dostupna na službenim stranicama Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Za sve dodatne upite možete nam se obratiti na kontakt: programi.unije@mrrfeu.hr

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X