Dura
Natječaji

Poziv za žene poduzetnice i one koje to žele postati

Ako si mlada žena od 18 – 28 godina koja je zainteresirana za razvoj poduzetničkog poduhvata ili projekta i na početku su svoje profesionalne karijere ili možda već radiš na poslovnoj ideji ili si pokrenule poduzetničku inicijativu – CAPSULE je za tebe! Program će raditi s ukupno 105 sudionica iz 3 partnerske zemlje. Za hrvatsko izdanje programa tražimo 35 mladih žena, između ostalog: 

  • mlade majke koje žele samostalno razvijati posao;
  • mlade žene iz skupina u nepovoljnom položaju kao što su migranti, izbjeglice ili raseljene osobe koje se nalaze u partnerskim zemljama programa;
  • svaku mladu ženu koja želi postati poduzetnica, a ne zna odakle početi

CAPSULE je Erasmus+ projekt koji provode Impact Hub Bucharest, Career Shift, Impact Hub Zagreb i Impact Hub Budapest u 3 zemlje EU-a (Rumunjska, Hrvatska, Mađarska). Cilj projekta je osnaživanje mladih žena diljem EU-a da postanu nositeljice promjena, oslobađanjem svog potencijala kroz holistički program izgradnje kapaciteta koji ih podržava da prevladaju prepreke poput ograničavajućih uvjerenja i straha od neuspjeha. Projektom se promiču projekti i poduzetnički poduhvati mladih i povećanje stupnja zapošljivosti među mladima.

Sudionice projekta proći će kroz 5 e-tečajeva o vještinama poduzetničkog razvoja, kreativnim vještinama i digitalnim vještinama; pridružit će se lokalnoj zajednici projekta i razviti svoju poduzetničku ili projektnu ideju kroz 3 inkubacijska vikenda uz podršku trenera i mentora.

ROK PRIJAVE: 30. kolovoza 2023.

Sudjelovanje u programu je besplatno

Više o programu i načinu prijave pogledajte na sljedećem linku: https://zagreb.impacthub.net/capsule/

Javi se na ana.raguz@impacthub.net

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X