Dura
Natječaji

Grad Dubrovnik objavio sedam javnih poziva za financiranje programa i manifestacija za 2024. godinu

Temeljem državnih i lokalnih propisa koji reguliraju financiranje udruga i organizacija civilnog društva te ostalih pozitivnih zakonskih propisa i gradskih dokumenata, Grad Dubrovnik raspisao je sljedeće javne pozive:

  • Javni poziv za predlaganje programa iz područja skrb o djeci, mladima i obitelji za 2024. godinu
  • Javni poziv za predlaganje programa iz područja socijalne i zdravstvene skrbi za 2024. godinu
  • Javni poziv za predlaganje programa iz područja skrbi o udrugama proizašlim iz Drugog svjetskog rata i poratnog razdoblja za 2024.
  • Javni poziv za predlaganje programa iz područja skrbi o stradalnicim i sudionicima Domovinskog rata za 2024.

Temeljem Zakona o sportu i gradske odluke o financiranju udruga i organizacija civilnog društva, Grad Dubrovnik raspisao je sljedeće javne pozive:

  • Javni poziv za sufinanciranje velikih međunarodnih sportskih natjecanja koja se odvijaju na dubrovačkom području u 2024.
  • Javni poziv za sufinanciranje organizacije športskih priredbi od važnosti za Grad Dubrovnik u 2024.
  • Javni poziv za sufinanciranje programa športskih aktivnosti za osobe s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju u 2024.

Tekstovi javnih poziva i ostala dokumentacija potrebna za prijavu objavljeni su na web stranici Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Dubrovnika: https://www.dubrovnik.hr/upravni-odjeli/upravni-odjel-za-obrazovanje-sport-socijalnu-skrb-i-civilno-drustvo

Svi javni pozivi otvoreni su za prijavu do 18. siječnja 2024. godine.

 

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X