Dura

Listopad, 2022

22Lis09:0017:00BESPLATNA RADIONICA „KAKO DOBRO PREZENTIRATI PROIZVOD/USLUGU“

Event Details

Sve više se u poslovnom okruženju od ljudi očekuje da prezentiraju proizvode i usluge koje nude, projekte, ideje, izvještaje, svoj rad i svoje kompetencije. Dobra prezentacija otvara brojne mogućnosti u poslovnom svijetu. Prezentirati na način da istaknete najvažnije i zadržite pažnju publike zahtjeva strukturu i vježbu.

Kako biste naučili kako uspješno prezentirati za Vas smo organizirali radionicu „Kako dobro prezentirati proizvod/uslugu“ koja će se održati 22. listopada 2022. godine u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15) s početkom u 09:00 sati. Trajanje radionice je 8 sati.

Cilj je radionice postati prepoznatljiv na tržištu jer jedina je razlika između vas i konkurencije u poznavanju vještina komuniciranja, odnosno prezentiranju proizvoda ili usluge.

Teme su radionice sljedeće:

  • Plan strukture prezentacije utemeljen na stilovima učenja
  • Priprema za prezentaciju – tehnička i osobna
  • Komadanje i redanje sadržaja – storyboarding
  • Početak prezentacije – izgrađivanje rapora
  • Verbalna i neverbalna komunikacija tijekom prezentacije
  • Storytelling – pričanje priče u prezentaciji

Radionica je namijenjena prvenstveno vlasnicima obrta i tvrtki, ali i  voditeljima prodaje,  prodajnim predstavnicima, osobama koje se bave marketingom i prodajom, odnosno svima koji žele povećati svoju prodajnu efikasnost i pretvoriti je u prihod. Predviđeno trajanje radionice je 8 sati.

PREDAVAČICA:

Snježana  Kupres – NLP trener & coach,  prodajni trener  Expert Ing. zračnog prometa s više od 23 godine iskustva u prodaji, od čega 19  godina na izvršnim pozicijama u međunarodnim zrakoplovnim kompanijama.  Najduže radno iskustvu ima na izvršnoj poziciji u zrakoplovnoj kompaniji  Malaysia Airlines. Danas je konzultantica za tvrtku Tal Aviation Group te zastupa i vodi prodaju za zrakoplovne kompanije  (Qantas, El Al, Catahy Pacific, Ethiopian Ailrines, Jet Airways) na tržištima Hrvatske i Slovenije. Poslovni put  u području edukacija započinje 2007. godine u Kuala Lumpuru kao Sales Trainer Expert. Od  tada se kontinuirano usavršava u području prodaje, pregovaranja, socijalnih kompetencija, neurolingvističkog programiranja, Coachinga. Edukacije polazi u Zagrebu, Singapuru, Ženevi, Kuala Lumpuru, Londonu. 2013. godine stječe licencu certificiranog trenera neurolinguističkog programiranja. 2016. godine kreće u vlastitu poduzetničku inicijativu – savjetovanje u poslovanju Metanoia – centar svjesnog poslovanja

2017. zajedno s partnerima pokreće Svjesno poslovanje s ciljem osvještavanja  nove razine poslovanja – usmjerenost na ljude i njihove potencijale kao poluge uspjeha organizacija. Kao predavač i trener iz područja prodaje, pregovaranja, socijalnih i društvenih kompetencija drži edukacije  i surađuje s brojnim tvrtkama u Hrvatskoj i inozemstvu, a neke od njih su: ABC  Accelerator – Ljubljana,  Tal Aviation group -Izrael,  Korean Air, Seoul,Poslovni Dnevnik, Hub Impact, Centar za Mirovne Studije RH.

Prijave se zaprimaju putem online PRIJAVNICE.

Više informacija možete dobiti na:

  • E-mail: mpuljas@dura.hr
  • Telefon: 020/640-271

Broj polaznika je ograničen, stoga požurite!

more

Vrijeme

Subota 22 Listopad 9:00 - Subota 22 Listopad 17:00

Lokacija

Prostorije Dura

Branitelja Dubrovnika 15

Organizer

Dubrovačka razvojna agencija DURA d.o.o.020 640 271 Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X