Dura

Siječanj, 2024

27Sij09:0017:00BESPLATNA RADIONICA "KAKO KORISTITI CHAT GPT U SVAKODNEVNOM POSLOVANJU"

Event Details

ChatGPT, kao napredni jezični model umjetne inteligencije, pruža izniman potencijal za unaprjeđenje poslovanja malih poduzeća.

Ako želite demistificirati što je uopće ChatGPT, koje su mu mogućnosti i primjene te kako ovaj model integrirati u vaše svakodnevne poslovne procese prijavite se na radionicu „Kako koristiti Chat GPT u svakodnevnom poslovanju“ koja će se održati u okviru Startup akademije u subotu 27. siječnja 2024. godine u prostorijama DURA-e, na adresi Branitelja Dubrovnika 15, 20 000 Dubrovnik s početkom u 09:00 sati.

Ova radionica predstavlja jedinstvenu priliku da istražimo mogućnosti koje nam pruža ChatGPT. Bez obzira na djelatnost ili sektor u kojem poslujete, ChatGPT može biti vaš saveznik u poboljšanju efikasnosti, komunikacije i donošenja odluka.

Na radionici će se obraditi sljedeće  teme:

  • Uvod u AI & ChatGPT: Sažet pregled razvoja umjetne inteligencije i razumijevanje kako funkcioniraju jezični AI modeli poput ChatGPT-a
  • Kako funkcionira ChatGPT?: Osnovno korištenje i funkcionalnosti najpopularnijeg modela
  • Efikasno korištenje sistema upita: Na koji način ispravno koristiti ChatGPT – Obrasci, manipulacija i inženjerstvo upita (prompt engineering)
  • Primjena u poduzetničkoj svakodnevici: Kako integrirati i koristiti model u vašim svakodnevnim poslovnim procesima
  • Praktični dio: Rješavanje konkretnog poslovnog problema uz vođenu asistenciju

Radionica je namenjena svima koji žele unaprediti svoje poslovanje kroz primenu najnovijih tehnologija. Neovisno o tome da li ste vlasnik preduzeća, ili djelatnik, radionica će vam pružiti uvid u potencijal koji ChatGPT može doneti vašem timu i organizaciji.

PREDAVAČI:

FILIP MACUKIĆ, osnivač Obrta Mediartem specijaliziran za poslovno savjetovanje i tehnološko-edukativne radionice. S magisterijem iz poslovne administracije i inovacija usluga s Rochester Institute of Technology, Filip ima bogato radno iskustvo s različitim industrijskim liderima uključujući Google, Heloo i FOREO. Njegov rad obuhvaća strategiju, upravljanje projektima i digitalni marketing, s fokusom na promicanje tehnološke inovacije i poslovnog razvoja.

MISLAV KRSTULOVIĆ je magistar računarske znanosti zagrebačkog FER-a. Trenutno je zaposlen kao Data Scientist u A1 Hrvatska gdje svakodnevno primjenjuje modele umjetne inteligencije na raznim problemima područja telekomunikacije. Koordinator je Data&AI zajednice unutar kompanije gdje kroz radionice i međutimske suradnje razmjenjuje stečena znanja i iskustva između kolega sličnih poslovnih pozadina.

Prijave se zaprimaju putem:

Više informacija možete dobiti putem e-mail: mpuljas@dura.hr ili telefona: 020/640-271

Broj polaznika ograničen je, stoga požurite!

*Projekt “Startup akademija” je financiran od strane Grada Dubrovnika.

more

Vrijeme

Subota 27 Siječanj 9:00 - Subota 27 Siječanj 17:00

Lokacija

Prostorije Dura

Branitelja Dubrovnika 15

Organizer

Dubrovačka razvojna agencija DURA d.o.o.020 640 271 Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X