Dura

Prosinac, 2023

09Pro09:0017:00BESPLATNA RADIONICA “KAKO NAPRAVITI DOBAR FACEBOOK I INSTAGRAM OGLAS”

Event Details

Društvene mreže su odavno prerasle svoju primarnu svrhu i postale dio naših života. Facebook i Instagram već dugo nisu samo društvene mreže, već savršen alat za pronalazak i privlačenje novih korisnika i kupaca.

Kako biste naučili kako pronaći nove kupce putem Facebooka i Instagrama za vas smo organizirali radionicu “Kako napraviti dobar Facebook i Instagram oglas”. Radionica će se održati u subotu, 09. prosinca 2023. godine u prostorijama DURA-e, na adresi Branitelja Dubrovnika 15, 20 000 Dubrovnik s početkom u 9:00 sati. Radionica traje 8 sati.

Kada se koristi pametno i ispravno, Facebook pruža ogroman potencijal za rast poslovanja. Međutim, sam proces osmišljavanja i pokretanja marketing kampanja može biti kompliciran. Na radionici ćete naučiti sve bitne korake za uspješno Facebook i Instagram oglašavanje. Polaznici će raditi na praktičnim primjerima, saznati različite taktike za oglašavanje, upoznati se s tipovima kampanja i naučiti kako planirati budžet te kreirati oglase.

Polaznici će do kraja ove radionice svladati:

 • Korištenje sučelja za Facebook oglašavanje,
 • Definiranje ciljeva, načina plaćanja i budžetiranje oglašavanja,
 • Pronalazak ciljne skupine i različite mogućnosti targetiranja,
 • Pripremu oglasa i kreiranje sadržaja,
 • Povezivanje Facebook stranice s Instagram stranicom,
 • Kreiranje oglasa za Facebook i Instagram,
 • Kako na pravi način postaviti oglase kroz Ads Manager,
 • Razlike između oglašavanja putem Instagram aplikacije i Facebook Ads Managera,
 • Greške koje pravimo prilikom oglašavanja.

Metode rada

 • Interaktivna radionica
 • Praktični primjeri i vježbe

Možete imati najbolje usluge ili proizvode na svijetu, ali ako ih nitko ne vidi onda ćete ih vjerojatno prodavati samo prijateljima, poznanicima i obitelji, a možda ni njima. Kako bismo bili bolji moramo biti vidljivi i pokazivati se što većem broju ljudi. U protivnom ostat ćemo iza konkurencije.
Predviđeno je trajanje radionice 8 sati.


PREDAVAČ: DINO JOLDIĆ

2006. godine seli se u Mostar gdje započinje studij na Fakultetu informacijskih tehnologija. Nakon fakulteta u Mostaru ostaje živjeti i raditi.

Krajem 2012. godine prijavljuje se na natjecanje „Imam ideju“ pod pokroviteljstvom USAID-a i Američke ambasade na kojemu osvaja prvo mjesto i tada otvara svoj prvi startup s 25 godina. 2014. pretvara hobi u posao i pokreće obrt za fotografiranje, a trenutno ima 7 zaposlenih.

2016. godine pod Googleovim pokroviteljstvom odvija se „StartUp weekend Mostar“, a Dino kao voditelj tima osvaja prvo mjesto i zajedno sa svojim timom ScreenAds pokreće novi startup iz područja digitalnog marketinga.

Dino Joldić vodio je seminare i radionice na razne teme poput IT-a, droneova i digitalnog marketinga širom BiH i Hrvatske, a njegove radionice na temu digitalnog marketinga u proteklih 7 godina posjetilo je više od 1000 osoba.

Kroz digitalni marketing poslovao je s raznim hotelima, restoranima, rent a car poslovnicama, turističkim agencijama i sl., a trenutno g. Joldić radi kao voditelj marketinga u prodajnom centra Plaza koji ima više od 30 zasebnih jedinica kao što su Sinsay, McDonald’s, NewYorker, Beko, Cineplexx kino, Intersport, DM, Polleo sport i mnoge druge.

Dino navodi da je digitalni marketing budućnost i da odgađanjem da se “bacimo” u taj svijet svakim danom postajemo manje konkurentni.

Prijave se otvaraju 04. prosinca u 8h, te se zaprimaju putem online PRIJAVNICE

Više informacija možete dobiti na  e-mail mpuljas@dura.hr ili telefon 020/640-271.

Broj polaznika ograničen je, stoga požurite!

*Projekt “Startup akademija” je finaciran od strane Grada Dubrovnika.

more

Vrijeme

Subota 9 Prosinac 9:00 - Subota 9 Prosinac 17:00

Lokacija

Prostorije Dura

Branitelja Dubrovnika 15

Organizer

Dubrovačka razvojna agencija DURA d.o.o.020 640 271 Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X