Dura

Listopad, 2023

14Lis09:0017:00BESPLATNA RADIONICA „KAKO NAPRAVITI DOBAR POSLOVNI PLAN“

Event Details

Poslovni plan temeljni je dokument koji sadrži detaljno razrađenu analizu o financijama, o budućim rezultatima poslovanja te o rješenjima za moguće rizične situacije koje mogu nastupiti u budućnosti. Kako biste naučili napraviti poslovni plan za Vas smo organizirali radionicu „Kako napravit dobar poslovni plan“ koja će se održati u subotu, 14. listopada 2023. g. u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik) s početkom u 9:00 sati.

Polaznici radionice imat će priliku dobiti korisne informacije iz prakse uz temeljne naputke iz prve ruke od predavača koji su procjenitelji kreditnih zahtjeva, kao i od poslovnih savjetnika koji su za druge poduzetnike uspješno ishodili kredite i jamstva pripremajući poslovne planove. Predavanje uključuje vrijedne informacije za polaznike koji žele sami izraditi poslovni plan, ali i za one koji žele da im taj posao obavi poslovni savjetnik (konzultant).

Predavač će nastojati prikazati određena poslovna razmišljanja kako bi polaznici razumjeli zašto financijske institucije/banke od njih traže određene informacije.

Ciljevi su radionice:

  1. Naučiti kako izraditi poslovni plan;
  2. Naučiti kakvu poruku vaš poslovni plan prenosi procjenitelju odnosno davatelju kredita ili jamstva;
  3. Pokretanje diskusije u svrhu educiranja polaznika o svim čimbenicima koji su ključni za uspješnu izradu poslovnog plana te, u konačnici, za uspješno ishođenje kredita i jamstva.

Seminar će tematski pratiti sve cjeline koje sadrži poslovni plan.

PREDAVAČ: OZREN HUDINA

Ozren Hudina, mag.oec., EMBA, CMC, financijski je stručnjak sa više od 16 godina iskustva u bankarstvu i konzaltingu. U bankarskoj karijeri radio je za nekoliko vodećih banaka u Hrvatskoj na pozicijama Risk managera, Višeg financijskog analitičara, Voditelja work-out odjela i Direktora sektora kreditnih rizika. Nakon toga proveo je pet godina radeći za vodeće svjetske konzultantske kuće Deloitte i KPMG, a trenutno je zaposlen na poziciji Direktora prodaje i financijskog i poslovnog savjetovanja u tvrtki Projekt jednako razvoj d.o.o. Specijalist je za korporativne financije, procjene boniteta, financijsku analizu, due dilligence, naplatu potraživanja i work out klijente. Certificirani je Management Consultant, Project manager, Scrum master, CBA ekspert i stručnjak za javnu nabavu.

Paralelno uz bankarsku karijeru, posljednjih 10 godina aktivno je uključen u postupke pripreme i provedbe EU projekata, ocjenjivač je na EU pozivima te stalni konzultant nadležnim javnim tijelima i javnoj upravi (ministarstvima, gradovima i sl.). Također, zadnjih 10 godina predavač je u službenom zvanju na nekoliko visokih poslovnih škola i učilišta na teme analize financijskih izvještaja, procjene boniteta, izrade poslovnih planova i investicijskih studija, upravljanja rizicima, naplate potraživanja i upravljanja lošim plasmanima, prodajnih i prezentacijskih vještina te pripreme i provedbe EU projekata.

Prijave se otvaraju 09. listopada u 8h, te se zaprimaju putem: PRIJAVNICE.

Više informacija možete dobiti putem e-mail adrese mpuljas@dura.hr ili na telefon 020/640-271

Broj polaznika je ograničen, stoga požurite!

*Projekt “Startup akademija” je finaciran od strane Grada Dubrovnika.

more

Vrijeme

Subota 14 Listopad 9:00 - Subota 14 Listopad 17:00

Lokacija

Prostorije Dura

Branitelja Dubrovnika 15

Organizer

Dubrovačka razvojna agencija DURA d.o.o.020 640 271 Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X