Dura

Travanj, 2023

22Tra09:0017:00BESPLATNA RADIONICA „KAKO ODREDITI CIJENU PROIZVODA I VODITI PROFITABILNO POSLOVANJE“

Event Details

Stvoriti i održati profitabilno poslovanje imperativ je svakog poduzetnika. Kalkulacija je prvi i osnovni element u formiranju cijene proizvoda ili usluge jer cijena je ta koja uz odgovarajuću količinu generira profit.

Želite li naučili kako:

  • postaviti svoju kalkulaciju (odrediti njene elemente)
  • pravilno izračunati prodajnu cijenu
  • izračunati koja je točka pokrića vašeg poslovanja
  • upravljati svojom profitabilnošću i likvidnošću

prijavite se na radionicu Kako odrediti cijenu proizvoda i voditi profitabilno poslovanje koju za Vas organizira DURA u okviru Startup akademije. Radionica će se održati  subotu 22. travnja 2023. godine u prostorijama DURA-e, na adresi Branitelja Dubrovnika 15, 20 000 Dubrovnik s početkom u 9 sati. Radionica će trajati do 17 sati.

Svi vi koji si postavljate pitanja:

  • Jesu li cijene koje imamispravno postavljene?
  • Treba li još nešto sadržavatimoja kalkulacija?
  • Koliko uopće moram prodati proizvoda/usluga da bih pokrio sve troškove?
  • Kako mogu upravljati svojom profitabilnošću?
  • Kako izbjeći blokadu računa i ostati likvidan?

Ako niste sigurni u odgovore na ova i brojna druga pitanja, ovo je odlična edukacija za Vas. Dobit ćete odgovore na pitanja na razumljiv i jednostavan način. Edukacija je namijenjena svima, kako početnicima tako i onima koji već posluju, neovisno o kojoj vrsti djelatnosti se radi.

DODATNA POGODNOST: Iskoristite mogućnost postavljanja konkretnih pitanja i riješite probleme vezane uz Vaše poslovanje! Prilikom prijave na radionicu (minimalno 3 dana prije održavanja) možete anonimno postaviti konkretan upit ili iznijeti problem koji vas muči, vezan uz temu radionice.  Na radionici ćete dobiti odgovor ili uputu kako problem riješiti.

Predavanje vodi Dubravka Lacić, mag.oec. Studij računovodstva i financija završila je na Splitskom sveučilištu, a financijski menadžment magistrirala je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Njezino dugogodišnje profesionalno iskustvo velikim je dijelom vezano uz trgovačke i proizvodne tvrtke (Roto promet, DoNA trgovina, Adonai, Korum trgovina, Presad (SLO), BONY (BiH) i druge). Radila je na različitim menadžerskim pozicijama (direktor prodaje, upravljanje robnim markama, upravljanje kontrolingom, financijskim i robnim planiranjem i upravljanje proizvodnjom, upravljanje nabavom i vođenje brojnih projekata). Izuzetno dobro poznaje privatno poduzetništvo i poslovne procese.

Angažirana je na pomoći tvrtkama u snimkama trenutnog stanja poslovanja, projektima poboljšanja poslovnih performansi, strateškom planiranju, upravljanju troškovima i prihodima, izvještavanju te robnim i financijskim analizama poslovanja. Dugogodišnji je član međunarodne udruge kontrolora (ICV-International Controller Verein, Munchen) i poslovni edukator (In house radionice i različite poslovne edukacije). www.basis-savjetovanje.hr

Prijave se zaprimaju putem online PRIJAVNICE.

Više informacija možete dobiti putem e-maila mpuljas@dura.hr ili telefona 020/640-271.

Prijavite se, postavite svoje pitanje, iznesite problem i saznajte odgovor!

Broj polaznika je ograničen, stoga požurite!

more

Vrijeme

Subota 22 Travanj 9:00 - Subota 22 Travanj 17:00

Lokacija

Prostorije Dura

Branitelja Dubrovnika 15

Organizer

Dubrovačka razvojna agencija DURA d.o.o.020 640 271 Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X