Dura

Veljača, 2024

01Velj16:3019:30BESPLATNA RADIONICA „KAKO POSTIĆI SNAŽAN PODUZETNIČKI MINDSET“

Event Details

Osjećaš li se ponekad kao da je pokretanje vlastitog posla ludost? Znaš da u tome imaš i ljubavi i strasti, ali sada, kada si se našla usred vrtloga koji je poduzetništvo donijelo, osjećaš da gubiš čvrsto tlo pod nogama i poželjela bi se povući? Slušaš li savjete svojih ukućana, none, susjeda i tetke u trećem koljenu o tome kako bi trebala voditi svoje poslovanje i da je ono što planiraš raditi zapravo jedna velika ludost, jer vidiš što se događa u svijetu i kako nas je euro potpuno zeznuo? Iako to možda izgleda nevažno, sve što čujemo, s kim smo okruženi i koje nam poruke dolaze, utječe na to kako se osjećamo i kako donosimo odluke.

Kako bi naučili upravo gore navedene teme za vas smo organizirali radionicu „Kako postići snažan poduzetnički mindset“ koja će se održati u četvrtak, 1. veljače 2024. g. u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik) s početkom u 16:30 sati. Radionica će trajati 3 sata.

Na radionici će mo razgovarat ćemo o tome kako ojačati vlastiti um, kako bi bio dovoljno snažan da vas vaša vizija neokolebivo vodi prema vašem cilju.

Objasnit ćemo što je pojam Growth Mindset i na ovoj radionici ćemo ga početi razvijati kako bismo zajedno napravili prvi korak prema poduzetniku koji je postavio čvrste temelje svog poslovanja i učiti se nositi s izazovnim strujama koje poduzetništvo donosi.

Kroz konkretna pitanja doći ćemo do uzroka trenutnih izazova s kojima se suočavate u svom poslovanju. Najbolje od svega, sve što drugi otkriju o svom izazovu, može poslužiti i vama. Zbog toga je rad u grupi neprocjenjiv kao prilika za osobni rast kroz uspostavljanje svog poslovanja na zdravim temeljima.

Ako ste poduzetnik početnik, odnosno poduzetnik koji na početku samostalno vodi svoje poslovanje, nužno je brinuti se o sebi i o svom umu. Bez tebe kao stabilnog, snažnog i prisutnog poduzetnika koji može reagirati na sve što dolazi iz osjećaja mira (da, to je moguće), tvoje poslovanje je podložno tome kako se ti osjećaš i što se oko tebe događa. Kroz radionicu naučit ćemo kako biti svjesni poduzetnici, spremni na rast i osobni razvoj prema uspjehu koji inspirira.

Na radionici ćemo:

  • objasniti pojam Growth Mindset i zašto bi trebao biti neizostavan dio ‘higijene” poduzetnika,
  • razumjeti kako naše misli oblikuju i usmjeravaju naše odluke i akcije,
  • objasniti kako izgraditi snažan um te shvatiti kako je to još jedan alat koji trebamo svladati kako bismo vodili uspješnije poslovanje,
  • kroz obrazac s pitanjima otkriti što je u pozadini trenutnih izazovnih situacija u poslovanju,
  • objasniti povezanost našeg mozga s načinom kako procesuira informacije, kako bismo mogli shvatiti zašto postavljamo određena pitanja te kako ta pitanja otključavaju potencijal koji se krije u nama,
  • naučiti se ‘nositi’ s kritikom,
  • i na kraju, kao bonus, odradit ćemo vježbu susreta sa starijom i mudrijom verzijom sebe.

Cilj je da kroz ovu interakciju s ‘budućom verzijom’ sebe razvijete dublje razumijevanje vlastitih ciljeva, izazova i potencijala.

Radionica je prilika da steknete nove perspektive, osnažite svoj um i postavite čvrste temelje za uspješno i ispunjeno poduzetništvo. Pridružite nam se i otkrijte kako vaš um može biti vaš najjači saveznik na putu ka uspjehu koji odjekuje.

PREDAVAČICA: RUŽICA MIRKOVIĆ MIHAJLOVIĆ poduzetnica i holistički teraput. Ružičina vizija je biti doprinos u kreiranju svijeta u kojem svatko može postati najbolja verzija sebe, ostvariti svoje ciljeve i živjeti ispunjenim životom, a misija joj je biti vama podrška u postizanju vašeg punog potencijala. Kroz Erazmus+ program je sudjelovala kao predavač o važnosti mindseta i emocija u radu s klijentima, a kroz razne retreatove je sudjelovala kao predavač i terpaut. Posebna joj je strast prenositi znanja koja su njoj i klijentima pomogli u prevladavanju stresa poduzetničkog života. Probijajući vlastite granice sada je podrška poduzetnicima početnicima da i oni u tome uspiju. Ružica kroz Soul Journey pomaže poduzetnicima koji žele postaviti temelje zdravog poslovanja kako bi ostvarili puni potencijal svoje poslovne ideje.

Prijave se zaprimaju putem:

Više informacija možete dobiti putem e-maila mpuljas@dura.hr ili telefona 020/640-271.

Broj polaznika ograničen je, stoga požurite!

*Projekt “Startup akademija” je financiran od strane Grada Dubrovnika.

more

Vrijeme

Četvrtak 1 Veljača 16:30 - Četvrtak 1 Veljača 19:30

Lokacija

Prostorije Dura

Branitelja Dubrovnika 15

Organizer

Dubrovačka razvojna agencija DURA d.o.o.020 640 271 Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X