Dura

Veljača, 2024

23Velj(Velj 23)16:0024(Velj 24)17:00BESPLATNA RADIONICA “KAKO UNAPRIJEDITI SVOJE ONLINE POSLOVANJE?”

Event Details

Ukoliko želite postati dijelom globalnog tržišta, internet više nećete koristiti isključivo za svoje predstavljanje, već i kao mjesto za elektroničko poslovanje. Da bismo shvatili taj suvremeni oblik organizacije poslovanja potrebno je dati odgovor na nekoliko ključnih pitanja:

 • Što je online poslovanje?
 • Zašto koristiti e-poslovanja?
 • Kako ostvariti e-poslovanje?
 • Gdje se može primijeniti?

Kako bi dobili odgovore na ova pitanja za Vas ovaj put organiziramo besplatnu dvodnevnu radionicu „Kako unaprijediti svoje online poslovanje?”- koji će se održati 23. i 24. veljače 2024. u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik) s početkom u petak u 16:00 sati i subotu u 09:00 sati.

E-poslovanje je sinonim za moderan, digitalan način poslovanja. To je poslovanje koje uključuje ne samo upotrebu hardware-a i software-a u svrhu poboljšanja poslovanja već i moderan, efikasan način razmišljanja.

Kome je trening namijenjen?

Trening iz e-poslovanja namijenjen je poduzetnicima i svima koji razmišljaju o dodatnim opcijama unaprjeđenja svojih ideja i poslovanja koristeći moderne tehnologije. Trening je odličan ne samo za početnike, već i za pojedince koji već posjeduju određena znanja iz nekih segmenata i žele ih proširiti na dodatna područja, te u konačnici imati uvid u cjelinu, bez “rupa” u znanju.

Što trening omogućava polaznicima?

 • Trening polaznicima pruža uvid u osnove e-poslovanja:
 • AI / ChatGPT za unaprjeđenje poslovanja
 • Operativna problematika u e-trgovini
 • Digitalni marketing i ciljano oglašavanje
 • Internet PR i guerilla metode
 • Istraživanje i analiza tržišta i konkurencije
 • Pozicioniranje na tržištu
 • Domene i Open source rješenja
 • Smještaj i izrada web stranica, obrada i upravljanje sadržajem

samo su neke od tema koje će se apsolvirati.

Pri prijenosu znanja na polaznike ne koristi se tehnička i nerazumljiva terminologija, već ona koju svatko može razumijeti. Polaznici će po završetku treninga dobiti odgovore na mnoga pitanja, ali će i naučiti kako sami mogu operativno izvršavati zadatke kao npr. kako kako se pozicionirati na tržištu, kako analizirati tržište i konkurenciju, kako napraviti osnovnu internet stranicu bez posebnog tehničkog znanja i sl.

Način izvođenja seminara kombinacija je predavanja, individualnog i grupnog vježbanja , diskusija i iskustvenog učenja.

Predavač:

Radionicu vodi Siniša Begović, MBA; kroz svoju dugogodišnju menadžersku i konzultantsku karijeru konstantno se usavršava i radi na kompleksnim e-commerce i e-business sustavima s usmjerenjem na poslovni, idejni i funkcionalni aspekt. Sudjelovao je u stvaranju velikog broja e-projekata na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini, te je radio kao senior konzultant na nekoliko projekata Europske Unije u regiji.

Kroz svoj radni vijek obnašao je funkcije project managera, direktora marketinga, izvršnog direktora, a na regionalnoj razini voditelja Web i e-Commerce odjela, te direktora sektora e-trgovine velikih hrvatskih tvrtki. U posljednjih nekoliko godina održao je više od stotinu treninga i radionica iz različitih područja kojima je pomogao privatnim i poslovnim subjektima u optimizaciji rješenja i nastupu na tržištima. 1999. godine diplomirao novinarstvo na FPZ u Zagrebu, 2010. magistrirao MBA; poslovno upravljanje, University of Gloucestershire, UK, te 2018. magistrirao tehnologiju i edukaciju, University of Leeds, UK.

Autor je više desetaka stručnih članaka, 4 knjige i 2 priručnika o e-poslovanju financiranih od strane nekoliko EU projekata.

Prijave se zaprimaju putem:

Online:  PRIJAVNICA

Više informacija možete dobiti putem e-mail: mpuljas@dura.hr ili telefona: 020/640-271

Broj polaznika ograničen je, stoga požurite!

*Projekt “Startup akademija” je financiran od strane Grada Dubrovnika.

more

Vrijeme

Petak 23 Veljača 16:00 - Subota 24 Veljača 17:00

Lokacija

Prostorije Dura

Branitelja Dubrovnika 15

Organizer

Dubrovačka razvojna agencija DURA d.o.o.020 640 271 Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X