Dura

Prosinac, 2022

03Pro09:0017:00BESPLATNA RADIONICA „KAKO UPRAVLJATI STRESOM I VREMENOM U NIKAD IZAZOVNIJE DOBA?“

Event Details

Stres je jedan od najvećih problema suvremenih poslovnih ljudi. Utječe na zdravlje i produktivnost te na cjelokupne rezultate tvrtke. Usko je povezan i sa samim procesom upravljanja vremenom pa smo stoga u okviru Startup akademije za Vas organizirali radionicu Kako upravljati stresom i vremenom u nikad izazovnije doba?“ Radionica će se održati u subotu 3. prosinca 2022. g. u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik) s početkom u 9:00 sati.

Stres nam krade energiju za rad – dok smo u stanju stresa činimo više pogrešaka, rastreseniji smo i skloniji konfliktu. Posljedice su dugotrajnog stresa emocionalna iscrpljenost i smanjena radna učinkovitost. Vrijeme je jedan od najvažnijih resursa kojim raspolažemo, a upravljanje vremenom vještina koju često zanemarujemo. Dobrim upravljanjem vremenom povećavate produktivnost, smanjujete razinu stresa, ispunjavate rokove, stječete profesionalni ugled, imate više slobodnog vremena, ostvarujte balans privatnog i poslovnog života.

U doba kada nam postaje sve teže upravljati svojim vremenom, a stres podmuklo vreba iza svakog kutka, pravo je umijeće posjedovati vještine i sposobnosti nošenja sa svakodnevnim stresorima.

Na sreću primijenjena psihologija nudi pregršt alata i tehnika koje nam mogu pomoći čak i u najizazovnijim (privatnim i poslovnim) situacijama. Upravo zbog toga cilj ove radionice je:

  • Otkriti na koje aktivnosti bespotrebno gubimo svoje vrijeme
  • Naučiti kako učinkovito postavljati prioritete i biti radno učinkovit
  • Usvojiti tehnike organiziranja posla i postavljanja ciljeva u svrhu još boljeg upravljanja vremenom
  • Prepoznati glavne uzroke stresa i štetne posljedice koje oni predstavljaju za naše fizičko i psihološko zdravlje
  • Usvojiti neke od najučinkovitijih psiholoških tehnika nošenja sa stresom
  • Naučiti kako upravljati stvarima koje nisu pod našom kontrolom, a uzrokuju nam stres
  • Otkriti na koji način svakodnevni stres možemo okrenuti u svoju korist

O predavaču:

Sandro Kraljević magistar je psihologije, vlasnik i direktor tvrtke Mind Lab d.o.o. iz Zagreba, specijalizirane za primijenjenu poslovnu psihologiju. Njegovi klijenti su privatne osobe i tvrtke koje ga najčešće angažiraju za usluge procjene, edukacije, savjetovanja i osobnog razvoja.

Najviše se bavi poslovima iz područja upravljanja ljudskim potencijalima. To su u prvom redu psihologijska procjena i razvoj djelatnika i menadžera neovisno o njihovoj hijerarhijskoj razini i vrsti djelatnosti te poslovni treninzi i edukacije u svrhu razvoja mekih vještina. Također se bavi business i life coachingom te općenito uslugama usmjerenima na unaprjeđenje poslovanja tvrtki kroz razvoj ljudi.

Certificirani je NLP majstor i NLP coach. Također je praktičar mindfulnessa i autogenog treninga. Trenutno je i u procesu edukacije za kognitivno-bihevioralnog psihoterapeuta (završio je prva dva od moguća tri stupnja edukacije), a metodama se aktivno koristi u radu s klijentima kroz različite oblike psihološkog savjetovanja. Posjeduje preko 50 certifikata i alata iz područja psihologijske procjene, primijenjene psihologije, razvoja ljudskih potencijala, digitalnog marketinga i brandinga. Autor je knjige „Kako preživjeti u suvremenoj džungli“, najprodavanijeg psihološkog priručnika u 2020. godini. Također je jedan od kreatora prve hrvatske mobilne aplikacije za mentalno zdravlje zaposlenika – NAOMI.

Prijave se zaprimaju putem:

Više informcija možete dobiti putem e-maila mpuljas@dura.hr ili telefona 020/640-271.

Požurite, jer broj polaznika je ograničen!

more

Vrijeme

Subota 3 Prosinac 9:00 - Subota 3 Prosinac 17:00

Lokacija

Prostorije Dura

Branitelja Dubrovnika 15

Organizer

Dubrovačka razvojna agencija DURA d.o.o.020 640 271 Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X