Dura

Travanj, 2023

15Tra09:0017:00BESPLATNA RADIONICA "UPRAVLJANJE BUDŽETOM ZA PODUZETNIKE POČETNIKE"

Event Details

Budžet je temelj za poslovni plan, a zapravo je popis svih rashoda i prihoda. Budžetom pratimo plan i realizaciju poslovnog projekta te je potrebno redovito provjeravati budžet i prilagođavati ga stvarnom stanju. Kako bi vas detaljno upoznali sa značenjem tog pojma za vas smo organizirali radionicu “Upravljanje budžetom za poduzetnike početnike”. Radionica će se održati u subotu, 15. travnja 2023. godine u prostorijama DURA-e, na adresi Branitelja Dubrovnika 15, 20 000 Dubrovnik s početkom u 9 sati.

Na seminaru ćete naučiti:

  • Što je budžet?
  • Zašto se i kako radi?
  • Kako se njime služiti u planiranju i praćenju poslovanja poduzetnika?
  • Kako kreirati budžet za svoj poslovni pothvat?

Detaljno ćemo proći kroz sve ključne dijelove budžeta, podijeliti s vama savjete i iskustvo u upravljanju budžetom te opisati kako možemo praćenjem stanja kroz budžet pratiti tijek poslovanja.

U praktičnom radu pripremit ćemo budžet oglednog poslovnog subjekta.

Predavač Igor Strmečki – radi kao poslovni konzultant, coach i trener tvrtke Pragmatekh za poslovne konzultacije iz Zagreba koja za klijente radi na povezivanju poslovanja i tehničkih rješenja. Posjeduje dugogodišnje iskustvo u međunarodnom korporativnom menadžmentu (SAP, L’Oreal, Coca-Cola). Po formalnom obrazovanju je magistar struke (ETF) te magistar poslovnog upravljanja (MBA). Predavač je na regionalnim poslovno-tehnološkim konferencijama te povremeni kolumnist za poslovno-tehnološke portale. Suosnivač je inicijative “Cro Digital Transformation MeetUp” koja po regijama Hrvatske propagira prednosti i mogućnosti korištenje novih poslovnih modela 21. stoljeća za postizanje konkurentske prednosti na tržištu. Vodi se načelom da tehnologija treba biti jeftina i svima dostupna. Kao trener drži seminare “Budžetiranje za poduzetnike”, “Osnovni informatički alati za poduzetnike”, “CIO/digitalna akademija”, “IT za non-IT”, “Financije za nefinancijaše”.

Prijave se zaprimaju putem online: PRIJAVNICE.

Za više informacija možete nas kontaktirati putem:

E-mail: mpuljas@dura.hr

Telefon: 020/640-271

Požurite, broj polaznika je ograničen!

more

Vrijeme

Subota 15 Travanj 9:00 - Subota 15 Travanj 17:00

Lokacija

Prostorije Dura

Branitelja Dubrovnika 15

Organizer

Dubrovačka razvojna agencija DURA d.o.o.020 640 271 Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X