Dura

Travanj, 2024

20Tra09:0017:00BESPLATNA RADIONICA „UPRAVLJANJE PROJEKTIMA ZA PODUZETNIKE“

Event Details

Pokrećete poslovanje? Dizajnirate web stranicu ili, možda, otvarate webshop? Razvijate novi softver? Organizirate event? Sve su to projekti, a mi smo svakodnevno u doticaju s njima, kako u poslu tako i u životu. Gotovo pa svaki pothvat moguće je tretirati kao projekt i na njega primijeniti znanja o upravljanju projektima.

Jeste li znali da je čak 70% projekata neuspješno u realizaciji i tako nepotrebno troše naše vrijeme, novac i energiju. Ujedno, takvi projekti potroše i do 12x više organizacijskih resursa naspram onih koji su uspostavljeni i upravljani na kvalitetnim temeljima. Ova statistika postaje još značajnija kada su ti resursi vaši resursi. Upravo zato je važno poznavati metodologiju upravljanja projektima i znati je uspješno primijeniti u praksi.

Iz tog razloga za Vas u sklopu Startup akademije organiziramo radionicu pod nazivom „Upravljanje projektima za poduzetnike“ koja će se održati u subotu, 20. travnja 2024. godine u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15), s početkom u 09:00 sati u trajanju od 8 sati.

Ova radionica, prilagođen budućim i postojećim poduzetnicima i povezujući teoriju s praksom, podučit će vas:

  • što znače pojmovi „projekt“ i „projektni menadžment“,
  • logici i mentalitetu projektnog menadžmenta,
  • osnovnom okviru i principima postupanja za uspješnu provedbu projekata,
  • ključnim procesima za uspješnu provedbu projekata,
  • zašto je planiranje važno i kako ga kvalitetno provesti,
  • kako upravljanje projektima izgleda u praksi (praktična vježba).

Stečena znanja koristit će vam ne samo vezano za projekte, već i u svakodnevnom (operativnom) poslu.

Ovaj seminar je za vas ako: želite realizirati neku ideju ili projekt, a ne znate odakle početi i kako to provesti, planirate pokrenuti svoju poduzetničku priču ili ju tek razvijate, želite unaprijediti način na koji radite i rezultate koje ostvarujete te ako se u poslu redovito susrećete s problemima, prekoračenjima rokova i budžeta ili, pak, imate poteškoće u planiranju i realiziranju željenih aktivnosti.

PREDAVAČICA: Ana-Marija Marić posjeduje široku stručnu naobrazbu i 20-godišnje profesionalno iskustvo u području menadžmenta, stečeno u različitim sektorima, industrijama i projektima. Jedini je industrijski certificirani stručnjak za upravljanje promjenama (CCMP) u Hrvatskoj i regiji te je ujedno i certificirani stručnjak za upravljanje projektima (PMP), NLP leadership i coaching te dijagnostiku, promjenu i upravljanje organizacijskom kulturom. U praksi se posebno specijalizirala za pitanja poslovne učinkovitosti te pokretanje i provedbu organizacijskih promjena i transformacija. Danas je vlasnica AMM CONSULTING-a, čiji je primarni cilj pomoći organizacijama, poduzetnicima početnicima i pojedincima da kvalitetnije odgovaraju na poslovne izazove, postižu bolje poslovne rezultate i ostvare svoj puni potencijal.

Prijave se zaprimaju putem online PRIJAVNICE

Više informacija možete dobiti putem e-maila mpuljas@dura.hr ili telefona 020/640-271.

Prijavite se, postavite svoje pitanje, iznesite problem i saznajte odgovor!

Broj polaznika je ograničen, stoga požurite!

*Projekt “Startup akademija” je finaciran od strane Grada Dubrovnika

more

Vrijeme

Subota 20 Travanj 9:00 - Subota 20 Travanj 17:00

Lokacija

Prostorije Dura

Branitelja Dubrovnika 15

Organizer

Dubrovačka razvojna agencija DURA d.o.o.020 640 271 Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X