Dura
Novosti

Info dan ‘Programi potpora i kreditiranja Ministarstva turizma’

Info dan ‘Programi potpora i kreditiranja Ministarstva turizma’
Info dan 'Programi potpora i kreditiranja Ministarstva turizma'
Početkom srpnja 2011. godine u Velikoj Vijećnici Grada Dubrovnika, Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA d.o.o. održati će Info dan ‘Programi potpora i kreditiranja Ministarstva turizma’ kojim će se predstaviti javni pozivi za dodjelu bespovratnih financijskih potpora razvojnim turističkim projektima.
U tijeku je javni pozivi za dodjelu bespovratnih financijskih potpora razvojnim turističkim projektima koje je objavilo Ministarstvo turizma, a obuhvaća 13 javnih poziva kojima se može ostvariti sufinanciranje projekata namijenjenih unaprjeđenju turizma u Republici Hrvatskoj. Pozivi obuhvaćaju širok spektar turističkih projekata koji se mogu prijaviti, od pripreme turističke infrastrukture za fondove EU, poticanja turističkih aktivnosti u nerazvijenim područjima, razvoju novih turističkih proizvoda do omogućavanja pristupa osobama s invaliditetom na turističke prostore.

Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA d.o.o. održati će prezentaciju o mogućnostima koje nude javni pozivi za fizičke i pravne osobe, turističke agencije, strukovne škole, udruge i neprofitne organizacije, trgovačka društva i obrte, te za predstavnike jedinica regionalne i lokalne samouprave i poduzeća u njihovu vlasništvu.

Datum:
13.06.2011
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X