Dura
Novosti

Održan prvi radni sastanak stanara poduzetničkog inkubatora ‘Tvornice Ideja’

Održan prvi radni sastanak stanara poduzetničkog inkubatora ‘Tvornice Ideja’
Održan prvi radni sastanak stanara poduzetničkog inkubatora 'Tvornice Ideja'
Dana 10. lipnja 2011., u prostorijama Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA d.o.o. održan je prvi radni sastanak sa korisnicima poduzetničkog inkubatora “Tvornica Ideja” na kojem su sudjelovali predstavnici poduzeća stanara poduzetničkog inkubatora i predstavnici Razvojne Agencije Grada Dubrovnika DURA d.o.o.
Na prvom radnom sastanku korisnika projekta Razvojne Agencije Grada Dubrovnika DURA d.o.o., Poduzetnički inkubator “Tvornica Ideja”, raspravljalo se o dosadašnjem radu poduzetničkog inkubatora, promidžbenim aktivnostima, planu korištenja zgrade, pravno-adminstrativnim pitanjima, te je predstavljen pravilnik o korištenju poslovnih prostora.

Predstavnici Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA d.o.o. naglasili su kako su svi uredi opremljeni, te u potpunosti osposobljeni za rad u skladu sa javnim pozivom.Također, iskazali su zadovoljstvo dosadašnjim aktivnostima stanara, te naglasili kako očekuju od stanara dobre poslovne rezultate, te jaku međusobnu komunikaciju.
Pri izlaganju pravilnika o korištenju zgrade i poslovnih ureda predstavljen je i plan zgrade, te nacrt ideje o zajedničkoj promociji stanara inkubatora.
Svi prisutni korisnici “Tvornice Ideja” potpisali su pravilnik o korištenju poslovnih prostora, te iznijeli svoje prijedloge, želje i pitanja vezana za svoje buduće poslovanje. Također na sastanku je dogovoreno kako će se radni sastanci stanara inkubatora i predstavnika Razvojne agencija Grada Dubrovnika DURA d.o.o. redovito održavati, gdje će se pratit rad stanara i pružati im se podrška u radu, a najavljeno je i uključivanje stanara u sastanke pri Centru za mlade koji će DURA d.o.o. uskoro pokrenuti.

Datum:
13.06.2011
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X