Dura
Novosti

Održano predavanje ‘Mogućnosti financiranja kroz pretpristupne i strukturne fondove’

Održano predavanje ‘Mogućnosti financiranja kroz pretpristupne i strukturne fondove’
Održano predavanje 'Mogućnosti financiranja kroz pretpristupne i strukturne fondove'

Dana 25.studenog 2011. u Splitu, Hypo Alpe-Adria Banka d.d.  je u suradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja i konzultantskom tvrtkom Razbor savjetovanje d.o.o. organizirala u Splitu predavanje pod nazivom „Mogućnosti financiranja kroz pretpristupne i strukturne fondove“, na kojem su sudjelovali i predstavnici DURA-e.

Cilj predavanja je upoznati predstavnike javnog i privatnog sektora s trenutnim mogućnostima korištenja pretpristupnih fondova i okvirom za korištenje sredstava iz strukturnih fondova i Kohezijskog fonda, koji će Republici Hrvatskoj biti na raspolaganju kada postane punopravna članica Europske unije. Za uspješnu prijavu i povlačenje sredstava iz strukturnih fondova ključno je informiranje i suradnja županija, gradova, općina, razvojnih agencija, financijskih i ostalih institucija te poslovnih udruženja u iduće dvije godine.

Datum:
28.11.2011
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X