Dura
Novosti

Info dan o programu Europa za građane

Info dan o programu Europa za građane
Info dan o programu Europa za građane

Dana 21.lipnja 2012. u Splitu, održan je info dan o programu Europa za građane, u organizaciji Grada Splita u Ureda za udruge Republike Hrvatske, na kojem su prisustvovali i predstavnici Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA.

Predstavnice Ureda za udruge, koji je nositelj provedbe ovog programa za RH,  predstavile su program Europa za građane čije je svrha poticati razvoj aktivnog europskog građanstva davanjem financijskih potpora organizacijama koje rade na osnaživanju osjećaja europskog identiteta i pripadnosti Europskoj uniji kroz umrežavanje i razmjenu znanja, iskustava, tradicija i vizija napretka. Prikazani su i postupci prijave projekata uz pregled potrebne dokumentacije, uz primjere dobre prakse projekata iz Hrvatske koji su ostvareni kroz ovaj program u prijašnjim razdobljima.

Na info danu su prisustvovali predstavnici organizacija koji mogu sudjelovati u programu; udruge, zaklade, obrazovne i istraživačke institucije, jedinice lokalne i regionalne samouprave i druge organizacije koje žele jačati međukulturalni dijalog na europskoj razini povezivanjem građana i poticanjem suradnje organizacija civilnoga društva diljem zemalja članica Programa.

U prilogu se nalazi prezentacija programa Europa za građane.

 

file_pdf.png Europa za građane – prezentacija

Datum:
22.06.2012
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X