Dura
Novosti

Projekt “Poboljšanje administrativne učinkovitosti na nacionalnoj razini”

Projekt “Poboljšanje administrativne učinkovitosti na nacionalnoj razini”
Projekt “Poboljšanje administrativne učinkovitosti na nacionalnoj razini”

Dana 27.lipnja 2012. u hotelu International u Zagrebu, održano je nacionalno događanje u sklopu projekta “Poboljšanje administrativne učinkovitosti na nacionalnoj razini”, na kojem su sudjelovali i predstavnici Razvojne agencije Grada Dubrovnik DURA.

Na događanju je predstavljeno prvo godišnje Izvješće opservatorija hrvatskog malog i srednjeg poduzetništva koje je obuhvatilo procjenu bespovratnih potpora koje je prijašnje Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva dodijelilo sektoru malog i srednjeg poduzetništva u razdoblju 2008. – 2011. Procjena je upotpunjena istraživanjem provedenim na 1.000 poduzeća iz sektora malog i srednjeg poduzetništva u sklopu kojeg su poduzetnici izrazili svoje mišljenje o potporama.

U sklopu ovog projekta, napravljena je i studija o mogućim učincima ulaska RH u Europsku uniju te osnovnim čimbenicima koji bi mogli utjecati na poslovanje malih i srednjih poduzeća.

Korisnik ovog projekta je Ministarstvo poduzetništva i obrta i on je dio Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007-2011, a financira se sredstvima pretpristupnog fonda IPA, komponente IIIC, uz sufinanciranje iz državnog proračuna Republike Hrvatske. Sveukupni cilj projekta je potpora Ministarstvu poduzetništva i obrta te HAMAG Investu u povećanju učinkovitosti potpora koje Ministarstvo dodjeljuje sektoru malog i srednjeg poduzetništva u razdoblju od 2002. do 2011. godine.

Datum:
28.06.2012
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X