Dura
Novosti

Radionice i konzultacije za prijavitelje projekata ‘Daljnji razvoj i provedba Hrvatskog kvalifikacijskog okvira (HKO)’

Radionice i konzultacije za prijavitelje projekata ‘Daljnji razvoj i provedba Hrvatskog kvalifikacijskog okvira (HKO)’
Radionice i konzultacije za prijavitelje projekata 'Daljnji razvoj i provedba Hrvatskog kvalifikacijskog okvira (HKO)'

Dana 2. – 3. srpnja 2012. u Zagrebu održane su radionice i konzultacije za prijavitelje projekata za dodjelu bespovratnih sredstava IPA Razvoj ljudskih potencijala, pri natječaju ‘Daljnji razvoj i provedba Hrvatskog kvalifikacijskog okvira (HKO)’, na kojima su sudjelovali i predstavnici Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA kao prijavitelji projekta za Grad Dubrovnik; ‘SPORT BILI – Tjelesni odgoj u školama, promocija zdravog načina života’ koji je odobren za daljnju evaluaciju.

Radionice za prijavitelje obuhvatile su pregled zakonskih i institucionalnih okvira za primjenu HKO-a, te detaljnu razradu svih stavaka punog prijavnog obrasca, kako bi prijavitelji što kvalitetnije pripremili svoje projektne prijedloge.

Opći cilj HKO je osigurati neprekidno poboljšavanje obrazovnog sustava u Hrvatskoj, vezanog uz prenosivost i priznanje kompetencija i kvalifikacija u skladu s potrebama tržišta rada na nacionalnoj/EU razini.

Više o samom projektu Grada Dubrovnika ‘SPORT BILI – Tjelesni odgoj u školama, promocija zdravog načina života’, možete naći u rubrici Vezane vijesti na dnu ovog članka.

Datum:
04.07.2012
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X