Dura
Novosti

Pozivaju se svi zainteresirani građani na forum „Uloga i odgovornosti u razvoju socijalnog poduzetništva“

Pozivaju se svi zainteresirani građani na forum „Uloga i odgovornosti u razvoju socijalnog poduzetništva“
Pozivaju se svi zainteresirani građani na forum „Uloga i odgovornosti u razvoju socijalnog poduzetništva“

Dana 13. studenoga 2012. u Gradskoj vijećnici održat će se  forum na temu “Uloge i odgovornosti u razvoju socijalnog poduzetništva” u organizaciji Udruge DEŠA, Foruma  Socijalnog poduzetništva (SEFOR) i Razvojne  agencije  grada Dubrovnika  DURA-e.

Udruga DEŠA, Forum Socijalnog poduzetništva (SEFOR) i Razvojna agencija grada Dubrovnika DURA organiziraju prvi forum socijalnog poduzetništva za Dubrovačko-neretvansku županiju. Cilj foruma je okupiti sve ključne dionike razvoja socijalnog poduzetništva te predstaviti modele i odrediti daljnje perspektive razvoja eko-socijalne ekonomije u regiji. SEFOR od 2009. godine djeluje kao neformalna mreža koja okuplja socijalne poduzetnike,  predstavnike relevantnih institucija te eksperte iz područja razvoja socijalnog/društvenog poduzetništva u Hrvatskoj. SEFOR je jedan od pokretača procesa izrade Nacionalne strategije razvoja socijalnog poduzetništva, čiju izradu koordinira Ministarstvo rada i mirovinskog sustava. Isto tako, sa partnerskim organizacijama iz Hrvatske i regije radi se na uspostavi resursnih centara za podršku socijalnom poduzetništvu – CEDRA (cluster za eko-društveni razvoj).

Kroz seriju tematskih foruma nastoji se prije svega predstaviti perspektive zajedničkog djelovanja na stvaranju novih radnih mjesta po principima eko-socijalne ekonomije, posebice za socijalno isključene kategorije. Istovremeno,  otvara se prostor za razmjenu iskustava u primjeni različitih modela socijalnog poduzetništva. Program foruma možete pogledati u vezanim dokumentima.

Vezani dokumenti:

file_pdf.png Program foruma socijalnog poduzetništva
file_pdf.png Poziv foruma socijalnog poduzetništva


Datum:
24.10.2012
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X