Dura
Novosti

Objavljen natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava ‘Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza 2’

Objavljen natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava ‘Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza 2’
Objavljen natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava 'Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza 2'

Dubrovnik, 3.siječnja 2013. – U sklopu IV. komponente IPA programa, pod prioritetom 2, mjera 2.3, operacija 2.3.1, objavljen je natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava (grant shema) „Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza 2“.

Cilj natječaja je pružiti potporu socijalnom uključivanju osoba u nepovoljnom položaju kroz razvoj društva zasnovanog na socijalnim uslugama.

Ciljane skupine su stare i nepokretne osobe, bivši ovisnici, beskućnici, osobe s poteškoćama, žrtve obiteljskog nasilja, djeca s neadekvatnom obiteljskom skrbi i poremećajem u ponašanju, obitelji s članovima koji se ne mogu brinuti sami za sebe.

Visina dodijeljenih sredstava po projektu iznositi će minimalno 50.000,00 EUR i maksimalno 200.000,00 EUR, a može se koristiti za minimalno 70% i maksimalno 90% prihvatljivih troškova cjelokupnog projekta.

Prihvatljivi prijavitelji su nevladine organizacije, neprofitne organizacije, javne institucije, lokalne i regionalne jedinice vlasti, privatne institucije, poduzeća, razvojne agencije, međunarodne organizacije (definirane posebnim regulativama).

Natječaj je otvoren do 12. veljače 2013. godine.

Natječajna dokumentacija dostupna je ovdje.

U sklopu ovog natječaja održat će se informativne radionice za potencijalne prijavitelje prema sljedećem rasporedu: 10. i 11. siječnja 2013. u Zagrebu, 16. i 17. siječnja 2013. u Osijeku, 17. i 18. siječnja 2013. u Splitu te 21. i 22. siječnja 2013. u Rijeci. 

Dodatne informacije vezane uz održavanje informativnih radionica bit će naknadno objavljene na službenim stranicama ovdje. 

Za sva pitanja i objašnjenja vezana za natječaje te pomoć u pisanju i apliciranju projekata, stojimo Vam na raspolaganju!

Upite nam pošaljite na e-adresu info@dura.hr ili nam se obratite na telefon 020/638-236.

Datum:
03.01.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X