Dura
Novosti

Prvi partnerski sastanak na projektu „OLYMPIC HOPES”

Prvi partnerski sastanak na projektu „OLYMPIC HOPES”
Prvi partnerski sastanak na projektu „OLYMPIC HOPES

Dubrovnik, 19.travnja 2013. – U organizaciji crnogorskog vaterpolskog kluba JADRAN, 18.travnja.2013. godine u Herceg Novom održan je prvi partnerski sastanak projekta „OLIMPIJSKE NADE – Sport za djecu i mladež-Poticanje razvoja i jačanje suradnje prekograničnog područja“ u sklopu IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – Crna Gora.

 

Sastanku su prisustvovali nositelji projekta – vaterpolski klub Jadran iz Crne Gore i vaterpolski klub Jug iz Hrvatske te partneri Vaterpolska akademija Cattaro iz Crne gore i Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA, dok je partner Vaterpolski klub Primorac bio odsutan.

Cilj projekta je doprinjeti ponovnom povezivanju ljudi u prekograničnom području kroz jačanje sportske suradnje među djecom i mladima te uspostaviti redovnu suradnju među partnerskim vaterpolo klubovima.
Na sastanku se nakon same prezentacije projekta definirao i plan aktivnosti, odnosno daljnji koraci u provedbi projekta.

 

U lipnju ove godine planirana je organizacija dječjeg vaterpolo kampa za 125 djece i 10 trenera, a u listopadu početak turnira „Olimpijske nade“ koji će se održati u Dubrovniku, Herceg Novom, Kotoru i Budvi.

Projekt traje do 14. travnja 2014.godine.

 
Datum:
19.04.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X