Dura
Novosti

Predstavnici DURA-e na međunarodnoj konferenciji ‘Poduzetništvo i inovacije’

Predstavnici DURA-e na međunarodnoj konferenciji ‘Poduzetništvo i inovacije’
Predstavnici DURA-e na međunarodnoj konferenciji 'Poduzetništvo i inovacije'
Dubrovnik, 24.svibnja 2013. – Ministarstvo poduzetništva i obrta i Gospodarska komisija Ujedinjenih naroda za Europu (UNECE) zajednički su organizirali Međunarodnu konferenciju „Poduzetništvo i inovacije“ koja se pod visokim pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske održala od 23. do 24. svibnja 2013. u Dubrovniku.

Konferencija je bila posvećena promociji inovativnog poduzetništva, poboljšanju financiranja inovativnog razvoja i olakšavanju pristupa poduzetnika relevantnim znanjima i vještinama.

Svjetski priznati stručnjaci s područja poduzetništva i inovacija održali su svoje prezentacije o trenutnom stanju u Europi te ukazali na mogućnosti napredovanja u razvijanju socijalnog poduzetništva i poticanju mladih ljudi na otvaranje vlastitih tvrtki.

Na konferenciji su sudjelovali, uz broje izaslanike iz raznih europskih zemalja, predstavnici Europske komisije, UNDP-a, OECD-a i UNESCO-a.

Datum:
24.05.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X