Dura
Novosti

„Regionalni dani EU fondova“ u Dubrovniku

„Regionalni dani EU fondova“ u Dubrovniku
„Regionalni dani EU fondova“ u Dubrovniku
Dubrovnik, 8. srpanja 2013. – Koje su ključne razlike između EU pred i post-pristupnih fondova, koji nas EU programi kohezijske politike očekuju u narednom razdoblju, što se sve iz EU fondova može financirati u sektoru poljoprivrede i ruralnog razvoja – moglo se čuti na stručnom predavanju ”Ususret EU fondovima”, održanom na Sveučilištu u Dubrovniku, kojem su prisustvovali djelatnici Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA-e.

Stručnjaci Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije te Ministarstva poljoprivrede podijelili su s brojnim zainteresiranima i praktične informacije o pripremi za post-pristupne fondove.

Predavanje su organizirali Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i Regionalna razvojna agencija DUNEA, a Krešimir Ivančić iz Ministarstva naglasio je kako je upravo Dubrovačko-neretvanska županija među boljima u dosadašnjoj provedbi Programa teritorijalne suradnje koji se nastavlja i u narednom razdoblju.

Datum:
09.07.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X