Dura
Novosti

Trening – „Odnosi i nastupi u medijima”

Trening – „Odnosi i nastupi u medijima”
Trening - „Odnosi i nastupi u medijima
Dubrovnik, 9. rujna 2013. – Dvodnevni trening na temu „Komunikacijske vještine, odnosi s medijima i nastupi u medijima“ održao se 5. i 6. rujna u Tomislavovu domu na zagrebačkom Sljemenu, na kojem je sudjelovala i djelatnica DURA-e Ena Soprano.

Trening se organizirao u sklopu projekta E-poslovanje faza II (Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja) za predstavnike 10 izabranih poduzetničkih potpornih institucija s ciljem upoznavanja kako i na koje načine komunicirati s medijima.

Teme treninga su bile sljedeće; interno i eksterno komuniciranje PPI, osnove komunikacije, izrada komunikacijskog profila primjenom Success Insights metode putem koje su sudionici upoznali vlastite profile i profile kolega, komunikacija i priprema za nastup u medijima, tehnike nastupa na TV-u, tehnike radijskog nastupa, tehnike i zamke konferencija za novinare.

Teoretski dio predavanja bio je popraćen i praktičnim dijelom, gdje su svi sudionici mogli pokazati svoje vještine i s pomoću profesionalnih predavača dobiti korisne savjete kako ispraviti pogreške i kako se predstavljati u pojedinim medijima.

Zatim je slijedilo predstavljanje iskustava djelatnika iz prve faze projekta i interaktivnog digitalnog alata za samoprocjenu; Investors in People.

Projekt će se medijskim kampanjama predstaviti javnosti, te se uskoro očekuje posjet komunikacijskih stručnjaka u DURA-u, gdje će svi zajedno napraviti plan za provedbu kampanja.

Treningu su prisustvovale i LIRA – Razvojna agencija Ličko-senjske županije, JU – Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, LORA – Lokalna razvojna agencija, VIDRA – agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, HRAST – Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije, VARAŽDIN – partnerstvo; Razvojna agencija Sjever – Dan, Tehnološki park Varaždin i DURA – Razvojna agencija Grada Dubrovnika.

Datum:
09.09.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X