Dura
Novosti

III. poziv IPA prekograničnog programa CRO-MNE

III. poziv IPA prekograničnog programa CRO-MNE
III. poziv IPA prekograničnog programa CRO-MNE
Dubrovnik, 13. rujna 2013. – Razvojna agencija grada Dubrovnika DURA obavještava sve zainteresirane da je objavljen 3. natječaj u sklopu IPA prekograničnog programa Hrvatska – Crna Gora 2007. – 2013.

Cilj programa je poticanje i stvaranje zajedničkih aktivnosti za zaštitu okoliša, prirode i kulturne baštine, zajedničkih turističkih i kulturnih prostora te malih razvojnih projekata prekograničnih zajednica. U okviru ovog poziva indikativni iznos od 1.800.000 € (iznos može biti uvećan za iznos preostalih sredstava iz alokacije 2011. za Crnu Goru) dostupan je za projektne prijedloge iz obje partnerske zemlje.

Prihvatljiva i pridružena programska područja na kojima se trebaju provoditi programske aktivnosti u Republici Hrvatskoj obuhvaćaju Dubrovačko-neretvansku županiju kao prihvatljivo područje i Splitsko-dalmatinsku županiju kao pridruženo područje, a u Crnoj Gori općine Herceg Novi, Kotor, Tivat, Budvu, Bar, Ulcinj i Cetinje kao prihvatljiva područja, te općine Nikšić, Podgoricu i Danilovgrad kao pridružena područja.

Rok za dostavu projektnih prijedloga je 13. prosinca 2013. godine (u slučaju osobne dostave, krajnji rok za prijem je 16:00 sati po srednjeeuropskom vremenu). Svaki projektni prijedlog dostavljen nakon ovog roka bit će isključen iz procesa ocjenjivanja.

Upute za prijavitelje projekata kao i prijavni paket dostupni su na sljedećim internetskih stranicama: www.cbccro-mne.org; www.mrrfeu.hr; www.mvpei.gov.me; http://ec.europa.eu/europeaid/work/funding/index_en.htm; www.arr.hr;

Kontakt za dodatne informacije: E-mail: office@cbccro-mne.org; Fax: +382 32 322 215

Informativni dani za ovaj poziv na dostavu projektnih prijedloga održat će se u Dubrovniku:

  • 03.10.2013. u 11:00h, Dubrovnik, Sveučilišni kampus, Branitelja Dubrovnika 41 (program i prijavni obrazac se nalaze u prilogu)

Za više detalja posjetite službenu stranicu IPA prekograničnog programa Hrvatska-Crna Gora na stranicama ovdje.

Datum:
13.09.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X