Dura
Novosti

Treći partnerski sastanak projekta ‘T.H.I.N.K’

Treći partnerski sastanak projekta ‘T.H.I.N.K’
Treći partnerski sastanak projekta 'T.H.I.N.K'
Treći Partnerski sastanak praćenja projekta ‘T.H.I.N.K. – Susjedstvo pametne djece’, u sklopu IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – Crna Gora održan je u Razvojnoj agenciji Grada Dubrovnika DURA-i  11.11.2013. godine s početkom u 10.00 sati.

 

Sastanku su prisustvovali  nositelji projekta – Dječji vrtići Dubrovnik i Dječji vrtići ‘Radost’ iz Kotora te partneri, Grad Dubrovnik – Upravni odjel za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo, Općina Kotor i Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA.

 

Cilj projekta je doprinjeti poboljšanju obrazovnog sustava predškolske djece u pograničnom području Hrvatske i Crne Gore.

 

Sljedeće aktivnosti su se odradile kroz projekt: seminar za roditelje i edukacije za odgojiteljice o MENSA-inom NTC obrazovnom sustavu učenja, kotorski festival teatra za djecu na kojem je sudjelovalo i 18 djece iz Dječjih vrtića Dubrovnik. Nabavile su se igračke za dio provedbe ovog obrazovnog sustava u vrtićima, te se trenutno implementira NTC obrazovni sustav u Dječjim vrtićima Dubrovnik i Radost u Kotoru.

 

Na sastanku su se, nakon izvještavanja i evaluacije provedenih projektnih aktivnosti , definirali daljnji koraci u provedbi projekta. 

 

Projekt traje do 31. ožujka 2014.godine, a njegova sveukupna vrijednost je 102.866,60 EUR, od čega je za Hrvatsku stranu 51.429,02 EUR.

Datum:
15.11.2013
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

Završna konferencija projekta T.H.I.N.K.

Dura

Terenske provjere za T.H.I.N.K. i Olympic Hopes

Dura

Treći partnerski sastanak na projektu ‘T.H.I.N.K. – Susjedstvo pametne djece’

Dura

TERENSKE PROVJERE ZA T.H.I.N.K. I OLYMPIC HOPES

Dura

Završna konferencija projekta T.H.I.N.K.

Dura

Partnerski sastanak projekta T.H.I.N.K. u Kotoru

Dura

Drugi partnerski sastanak na projektu ‘T.H.I.N.K. – Susjedstvo pametne djece’

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X