Dura
Novosti

Završna konferencija projekta T.H.I.N.K.

Završna konferencija projekta T.H.I.N.K.
Završna konferencija projekta T.H.I.N.K.

Završna konferencija projekta „T.H.I.N.K. – Susjedstvo pametne djece“  održana je 25. Ožujka 2014.  u 12 sati u  Hotelu Lero u Dubrovniku.  

Ovaj projekt, koji je trajao godinu dana povezao je Dječje vrtiće Dubrovnik i JPU „Radost“ iz Kotora koji su svoj projekt temeljili na NTC sustavu učenja koji su primijenjivali njihove odgajateljice i djeca.

Projekt T.H.I.N.K.  je ocijenjen vrlo pozitivnim ocjenama  te će zbog toga služiti ne samo kao vodič, nego kao i jak poticaj za daljnje slične inicijative te je zbog toga prijavljen i njegov nastavak na  3. poziv za dostavu projektnih prijedloga u okviru IPA prekograničnog programa Hrvatske i Crne Gore.

Konferenciji je prisustvovao cijeli projektni tim kako sa hrvatske tako i sa crnogorske strane. Projekt je predstavljen široj javnosti, predstavljene su provedene aktivnosti, rezultati i ciljevi ostvareni provedbom te doprinos svih partnera za uspostavljene i poboljšanje prekogranične suradnje između Hrvatske i Crne gore.

 

Također, današnju svečanost upriličili su i djeca Dječjih vrtića Dubrovnik koji su održali kratku priredbu na opću radost svih prisutnih.

Datum:
25.03.2014
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

TERENSKE PROVJERE ZA T.H.I.N.K. I OLYMPIC HOPES

Dura

Završna konferencija projekta T.H.I.N.K.

Dura

Drugi partnerski sastanak na projektu ‘T.H.I.N.K. – Susjedstvo pametne djece’

Dura

Treći partnerski sastanak projekta ‘T.H.I.N.K’

Dura

Terenske provjere za T.H.I.N.K. i Olympic Hopes

Dura

Partnerski sastanak projekta T.H.I.N.K. u Kotoru

Dura

Treći partnerski sastanak na projektu ‘T.H.I.N.K. – Susjedstvo pametne djece’

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X