Dura
Novosti

Završna konferencija projekta T.H.I.N.K.

Završna konferencija projekta T.H.I.N.K.
Završna konferencija projekta T.H.I.N.K.

Svečana konferencija povodom zatvaranja projekta „T.H.I.N.K. –  Susjedstvo pametne djece“  će se održati 25. ožujka 2014. s početkom u 12:00 sati u hotelu Lero, Iva Vojnovića 14, Dubrovnik.

 

Na završnoj konferenciji će se predstaviti rezultati projekta„T.H.I.N.K.“ , kao i doprinos svih partera za uspostavljene i poboljšanje prekogranične suradnje između Hrvatske i Crne gore.

 

Ovim projektom se pokazalo kako se sve neugodne situacije nastale u prošlosti mogu zajedničkim doprinosom uspostaviti. Različitim projektnim aktivnostima se radilo na uspostavljnaju i poboljšanju prekogranične suradnje djece, roditelja tako i odgajateljica. Nositelji projekta, vrtići Dubrovnik i Kotor su uvidjeli važnost suradnje te su nastavak projekta prijavili na 3. poziv za dostavu projektnih prijedloga u okviru IPA prekograničnog programa Hrvatske i Crne gore.

 

Partneri ovog projekta se nadaju da će se njihova suradnja nastaviti i dalje na zadovoljstvo partnera ,roditelja i djece zbog kojih se ovo sve i odvija.

 

Projekt THINK traje od 01.04.2013. –  31.03.2014. Njegova sveukupna vrijednost je 102.866,60 EUR, od čega su dječji vrtići Dubrovnik dobili 51.429,02 EUR bespovratnih sredstava.

Datum:
24.03.2014
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

Treći partnerski sastanak na projektu ‘T.H.I.N.K. – Susjedstvo pametne djece’

Dura

Drugi partnerski sastanak na projektu ‘T.H.I.N.K. – Susjedstvo pametne djece’

Dura

Terenske provjere za T.H.I.N.K. i Olympic Hopes

Dura

Završna konferencija projekta T.H.I.N.K.

Dura

TERENSKE PROVJERE ZA T.H.I.N.K. I OLYMPIC HOPES

Dura

Treći partnerski sastanak projekta ‘T.H.I.N.K’

Dura

Partnerski sastanak projekta T.H.I.N.K. u Kotoru

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X