Dura
Novosti

OPĆINA KLIS U DURA-i

OPĆINA KLIS U DURA-i
OPĆINA KLIS U DURA-i

Radni sastanak na temu poslovanja poduzetničkog inkubatora održan je 11.travnja 2014. g u prostorijama DURA-e. Sastanku su prisustvovali predstavnici Poduzetničkog inkubatora Klis d.o.o., g. Jakov Vetma, načelnik općine i voditeljica inkubatora gđica. Maja Zelić, te predstavnici DURA-e, direktorica Andrea Novaković i  djelatnica Marijana Puljas.

Glavni razlog posjeta bila je razmjena iskustva vezana za poslovanje poduzetničkog inkubatora, pri kojoj su djelatnici iz DURA-e podijelili svoje iskustvo u poslovanju, te savjetovali kako i na koji način poboljšati rad sličnih institucija u općini Klis.

 

Nadalje, prilikom susreta govorilo se  i o daljnjoj suradnje dvaju institucija te razmjeni iskustava iz oblasti razvoja malog i srednjeg poduzetništva. Na kraju su predstavnici DURA-e proveli goste iz Klisa kroz poduzetnički inkubator „Tvornica ideja“.

Datum:
11.04.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X