Dura
Novosti

Prezentacija otvorenog natječaja za poduzetnike

Prezentacija otvorenog natječaja za poduzetnike
Prezentacija otvorenog natječaja za poduzetnike
Prezentacija natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava iz fondova EU: „Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa“ održana je 10. travnja 2014. godine u prostorijamam Hotela Lero, na kojoj su prisustvovale predstavnice DURA-e, Ena Soprano i Marijana Puljas.

O natječaju, procesu vrednovanja projektnih prijava, te definiciji malog i srednjeg poduzetništva u natječajima za dodjelu sredstava iz fondova EU, govorio  je  gosp. Saša Bukovac predstavnik Centra za EU HGK.

 

Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je javni poziv za dostavu projektnih prijedloga „Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa“.

Sredstva iz ovog javnog poziva osmišljena su da pruže potporu ulaganjima MSP u informacijsko-komunikacijske tehnologije, a njome će se sufinancirati analiza postojećih poslovnih procesa i inovacija te njihova digitalizacija, uključujući troškove hardware-a i software-a.

 

Ukupan iznos sredstava je 24.061.600,00 kn pri čemu se financira od 70 do 85% ukupnih prihvatljivih troškova. Iznos potpore po pojedinom projektu kreće se od 150.000,00 kn do 750.000,00 kn.

 

To je drugi natječaj kojim će se poduzetnički projekti sufinancirati iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Datum:
11.04.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X