Dura
Novosti

Radionica na temu „Prometno povezivanje DNŽ“

Radionica na temu „Prometno povezivanje DNŽ“
Radionica na temu „Prometno povezivanje DNŽ“
Radionica na temu „Prometno povezivanje Dubrovačko-neretvanske županije”, na kojoj su sudjelovali i predstavnici DURA-e, odražala se 9. srpnja 2014. godine u prostorijama hotela Valamar Lacroma.

Na radionici je predstavljen Projekt Master plana prometne povezanosti Dubrovačko-neretvanske županije kao i Nacrt Strategije prometnog razvoja Republike Hrvatske o kojima su govorile predstavnice Ministarstva pomorstva, prometa i infrastruktura, Dubravka Đurkan Horvat i Olja Budisavljević.

Ravnateljica županijskog Zavoda za prostorno uređenje, Marina Oreb prezentirala je sadašnje dokumente u prometu u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. O pojmu funkcionalne regije, oblikovanju projektnog koncepta i izradi planova i projekata govorili su predstavnici JASPERS-a (Joint Assistance to Support Projects in European Regions).

Radionica je zaključena raspravom o najboljim prometnim rješenjima za Dubrovačko-neretvansku županiju, koja je još jednom potvrdila da postoji prometna nepovezanost Županije prema ostatku Hrvatske, odnosno Europske unije.

Datum:
10.07.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X