Dura
Novosti

“DRUŠTVENA MREŽA” ZA PODUZETNIKE

“DRUŠTVENA MREŽA” ZA PODUZETNIKE

Elektronička aplikacija putem koje će se poduzetnici moć uključiti u proces izrade novih ili izmjena postojećih zakona i propisa objavljena je 6. lipnja 2014 godine od strane Ministarstva poduzetništva i obrta.

Izrada elektroničke aplikacije jedan od načina izravne pomoći MINPO-a poduzetnicima putem koje će oni moći pratiti zakonodavne promjene, iznositi svoje stavove i komentare te predlagati zakone s područja poduzetništva i obrta.

Aplikacije će omogućiti interakciju između ministarstva i poduzetnika, unapređenje komunikacije, upoznavanje ministarstva s ključnim problemima u poslovanju poduzetnika, generiranje mogućnosti za njihovo smanjenje, a samim time i bolje zakone – istaknuo je Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta.

Cilj aplikacije je uključiti poslovne organizacije i poduzetnike u izradu propisa u njihovoj inicijalnoj fazi, prikupiti njihove stavove posebice u segmentu procjene ekonomskih učinaka propisa na njihovo poslovanje te ih uključiti pri donošenju propisa.

Aplikacija je izrađena u sklopu projekta BIZimpact Iii dostupna je na linku: https://esavjetovanja.minpo.hr/ECon/Dashboard.

Projekt BIZimpact II – Poboljšavanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice je projekt čiji je cilj poboljšati poslovnu klimu u Hrvatskoj i konkurentnost malog gospodarstva. Dio je „Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007-2013″ financiranog sredstvima IPA programa Europske unije i državnog proračuna Republike Hrvatske te raspolaže ukupnim sredstvima u iznosu od 1.5 milijuna €.” Više informacija o projektu možete pronaći na: www.bizimpact.hr

Datum:
07.10.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X