Dura
Novosti

EUPLETT – TREĆI PARTNERSKI SASTANAK

EUPLETT – TREĆI PARTNERSKI SASTANAK
EUPLETT - TREĆI PARTNERSKI SASTANAK
Treći partnerski sastanak u okviru projekta „EUPLETT- urbano planiranje u svrhu osnaživanja lokalne zajednice u mreži “pobratimljenih” gradova održan je od 30. rujna do 3. listopada 2014. godine u organizaciji nizozemske općine Schouwen-Duiveland na kojem su sudjelovali Svjetlana Šimunović, predstavnica DURA-e i koordinatorica projekta, Davor Bušnja, vanjski stručni suradnik na projektu te predstavnice UO za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika, Davorka Cecić-Premužak i Erna Raguž-Lučić.

Održano je više predavanja i radionica na kojima se raspravljalo o promoviranju ideja i scenarija za razvoj urbanih središta, kao i o važnosti participacije javnosti u donošenju politika.

Događanje je uključilo 249 građana, od toga 7 iz Falkenberga (Švedska), 4 iz Ballymene (Sjeverna Irska , 4 iz Dubrovnika (Hrvatska), 6 iz Koege-a (Danska) i 228 sudionika iz Schouwen-Duiveland-a (Nizozemska).

Sljedeći partnerski sastanak održat će se u Danskoj početkom ožujka 2015. godine.

Datum:
07.10.2014
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

EUPLETT

Dura

EUPLETT – peti partnerski sastanak

Dura

Završena konferencija projekta ‘EUPLETT’

Dura

EU konferencija projekta EUPLETT

Dura

Završen projekt “EUPLETT”

Dura

Započela provedba projekta „EUPLETT“

Dura

Održan prvi partnerski sastanak projekta „EUPLETT“

Dura

EUPLETT – četvrti partnerski sastanak

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X