Dura
Novosti

EUPLETT – TREĆI PARTNERSKI SASTANAK

EUPLETT – TREĆI PARTNERSKI SASTANAK
EUPLETT - TREĆI PARTNERSKI SASTANAK
Treći partnerski sastanak u okviru projekta „EUPLETT- urbano planiranje u svrhu osnaživanja lokalne zajednice u mreži “pobratimljenih” gradova održan je od 30. rujna do 3. listopada 2014. godine u organizaciji nizozemske općine Schouwen-Duiveland na kojem su sudjelovali Svjetlana Šimunović, predstavnica DURA-e i koordinatorica projekta, Davor Bušnja, vanjski stručni suradnik na projektu te predstavnice UO za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika, Davorka Cecić-Premužak i Erna Raguž-Lučić.

Održano je više predavanja i radionica na kojima se raspravljalo o promoviranju ideja i scenarija za razvoj urbanih središta, kao i o važnosti participacije javnosti u donošenju politika.

Događanje je uključilo 249 građana, od toga 7 iz Falkenberga (Švedska), 4 iz Ballymene (Sjeverna Irska , 4 iz Dubrovnika (Hrvatska), 6 iz Koege-a (Danska) i 228 sudionika iz Schouwen-Duiveland-a (Nizozemska).

Sljedeći partnerski sastanak održat će se u Danskoj početkom ožujka 2015. godine.

Datum:
07.10.2014
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

EUPLETT

Dura

Završena konferencija projekta ‘EUPLETT’

Dura

Završen projekt “EUPLETT”

Dura

EUPLETT – četvrti partnerski sastanak

Dura

EU konferencija projekta EUPLETT

Dura

Održan prvi partnerski sastanak projekta „EUPLETT“

Dura

Započela provedba projekta „EUPLETT“

Dura

EUPLETT – peti partnerski sastanak

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X