Dura
Novosti

RADIONICA AKTIVIRAJ SE U DURA-i

RADIONICA AKTIVIRAJ SE U DURA-i
RADIONICA AKTIVIRAJ SE U DURA-i
Program ”Aktiviraj se” održan je od 3. do 4. listopada 2014. godine u organizaciji Erasmus Student Network Dubrovnik (ESN) u prostorijama DURA-e.

Program je proveden u sklopu dvodnevnih interaktivnih radionica podijeljenih u tri modula. Prvi modul sastojao se od informiranja o vrijednostima EU, građanstvu, volontiranju te mobilnošću mladih. U drugom dijelu fokus je stavljen na osobno i profesionalno usavršavanje kroz neformalne metode učenja gdje su učenici bili podijeljeni u timove ili individualno svladavali zadatke i situacije pred koje su postavljeni. Treći modul je bio sklop naučenog kroz prva dva dijela te su učenici podijeljeni u timove morali razraditi i predstaviti svoju ideju koju su razradili zajedno s mentorima.

Program ”Aktiviraj se” je za svoju poredbu dobilo potporu odjela za obrazovanje grada Dubrovnika, a namijenjen je učenicima srednjih škola u Dubrovniku. ESN Dubrovnik organizacija je koja promiče mobilnost mladih, pomaže dolaznim studentima pri integraciji u lokalnu zajednicu te organizira razne sadržaje koji doprinose osobnom i profesionalnom razvoju mladih.

Voditelji programa bili su Belinda Bošnjak i Marko Žmirak, a pomoć u organizaciji cjelokupnog programa pružio je ostatak članova ESN Dubrovnika.

Datum:
07.10.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X