Dura
Novosti

EUPLETT – četvrti partnerski sastanak

EUPLETT – četvrti partnerski sastanak
EUPLETT - četvrti partnerski sastanak
Četvrti partnerski sastanak u okviru projekta „EUPLETT- urbano planiranje u svrhu osnaživanja lokalne zajednice u mreži “pobratimljenih” gradova održan je od 17. do 20. ožujka 2015. godine u organizaciji danskog grada Koge na kojem su sudjelovali Andrea Novaković, direktorica DURA-e, Svjetlana Šimunović, koordinatorica projekta, Davor Bušnja, vanjski stručni suradnik na projektu te predstavnice UO za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika, Davorka Cecić-Premužak i Erna Raguž-Lučić.

Održano je više predavanja i radionica na kojima se raspravljalo o modelima kako umjetnost može utjecati na oblikovanje i načine korištenja javnog prostora.

Također, održana je I konferencija pod nazivom “Absolutely Urban” koja je okupila stručnjake iz područja kulture – umjetnike, arhitekte, istraživače i ostale sudionike programa čiji se projekti fokusiraju na ulogu umjetnosti u javnom prostoru.

Događanje je uključilo 147 građanina, od toga 7 iz Falkenberga (Švedska), 7 iz Ballymene (Sjeverna Irska , 5 iz Dubrovnika (Hrvatska), 7 iz Schouwen-Duiveland-a (Nizozemska) ) i 121 sudionika iz Koege-a i drugih danskih gradova.

Sljedeći partnerski sastanak održat će se u Sjevernoj Irskoj početkom lipnja 2015. godine.

Datum:
23.03.2015
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

EUPLETT – TREĆI PARTNERSKI SASTANAK

Dura

Završen projekt “EUPLETT”

Dura

Održan prvi partnerski sastanak projekta „EUPLETT“

Dura

EUPLETT

Dura

Započela provedba projekta „EUPLETT“

Dura

EU konferencija projekta EUPLETT

Dura

Završena konferencija projekta ‘EUPLETT’

Dura

EUPLETT – peti partnerski sastanak

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X