Dura
Novosti

EUPLETT – četvrti partnerski sastanak

EUPLETT – četvrti partnerski sastanak
EUPLETT - četvrti partnerski sastanak
Četvrti partnerski sastanak u okviru projekta „EUPLETT- urbano planiranje u svrhu osnaživanja lokalne zajednice u mreži “pobratimljenih” gradova održan je od 17. do 20. ožujka 2015. godine u organizaciji danskog grada Koge na kojem su sudjelovali Andrea Novaković, direktorica DURA-e, Svjetlana Šimunović, koordinatorica projekta, Davor Bušnja, vanjski stručni suradnik na projektu te predstavnice UO za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika, Davorka Cecić-Premužak i Erna Raguž-Lučić.

Održano je više predavanja i radionica na kojima se raspravljalo o modelima kako umjetnost može utjecati na oblikovanje i načine korištenja javnog prostora.

Također, održana je I konferencija pod nazivom “Absolutely Urban” koja je okupila stručnjake iz područja kulture – umjetnike, arhitekte, istraživače i ostale sudionike programa čiji se projekti fokusiraju na ulogu umjetnosti u javnom prostoru.

Događanje je uključilo 147 građanina, od toga 7 iz Falkenberga (Švedska), 7 iz Ballymene (Sjeverna Irska , 5 iz Dubrovnika (Hrvatska), 7 iz Schouwen-Duiveland-a (Nizozemska) ) i 121 sudionika iz Koege-a i drugih danskih gradova.

Sljedeći partnerski sastanak održat će se u Sjevernoj Irskoj početkom lipnja 2015. godine.

Datum:
23.03.2015
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

EUPLETT – peti partnerski sastanak

Dura

EUPLETT

Dura

Završena konferencija projekta ‘EUPLETT’

Dura

EUPLETT – TREĆI PARTNERSKI SASTANAK

Dura

Završen projekt “EUPLETT”

Dura

EU konferencija projekta EUPLETT

Dura

Održan prvi partnerski sastanak projekta „EUPLETT“

Dura

Započela provedba projekta „EUPLETT“

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X