Dura
Novosti

Sastanak udruga mladih Grada Dubrovnika

Sastanak udruga mladih Grada Dubrovnika
Sastanak udruga mladih Grada Dubrovnika
Sastanak na temu dosadašnje i buduće suradnje, položaja udruga mladih i budućih planova istih održan je 19. ožujka 2015. godine u prostorijama Dubrovačke razvojne agencije.

Sastanak je inicirao Upravni odjel za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Dubrovnika, u čijem djelokrugu poslova je razvoj civilnog društva i skrb o djeci i mladima.

Pročelnik Katičić je istaknuo ciljeve sastanka i napomenuo pozitivne strane razvijanja Mreže mladih Grada Dubrovnika.

Sve udruge mladih, kao i CISOK I DURA su predstavile svoje djelatnosti, a koje se odnose na programe i projekte usmjerene prema mladima.

Tijekom sastanka je dogovoreno da će se održati sastanci u svezi formiranja zajedničkog cjelogodišnjeg programa za mlade te na temu priprema i određivanja prioriteta za novi javni poziv u kojem Grad Dubrovnik kroz Program Mladi i Grad skupa financira rad ovih udruga.

Zaključno su se predstavnici udruga mladih izjasnili za osnivanje Mreže mladih Grada Dubrovnika, ali u neformalnom obliku te se dogovorili da tema sljedećeg sastanka Mreže bude djelovanje i novi saziv Savjeta mladih.

Datum:
20.03.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X