Dura
Novosti

ODRŽANA PRVA RADIONICA U OKVIRU IZRADE STRATEGIJE SMART CITY

ODRŽANA PRVA RADIONICA U OKVIRU IZRADE STRATEGIJE SMART CITY
ODRŽANA PRVA RADIONICA U OKVIRU IZRADE STRATEGIJE SMART CITY
Prva radionica u okviru izrade Strategije Smart City namijenjena predstavnicima upravnih odjela, gradskih poduzeća i ustanova održana je 27. listopada u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika. Projekt Smart City uključuje više aspekata razvoja, od pametne mobilnosti, energetske učinkovitosti, infrastrukture do pametnog upravljanja.

Na radionici su svi dionici upoznati s ključnim aktivnostima i vremenskim okvirom izrade strategije. Također su definirani procesi komunikacije i razmjene podataka koji će podržati izradu Strategije. Aktivnosti i usluge upravnih odjela, gradskih poduzeća i ustanova pokrivaju široko područje te trebaju biti prilagođene građanima, ali i internim potrebama. S tim ciljem je definiran i očekivani doprinos pojedinih ključnih dionika i predstavnika grada i DURA-e. Sudionici radionice iznjeli su zaključna razmatranja u kontekstu Strategije Smart City te su definirani naredni koraci.

Datum:
27.10.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X