Dura
Novosti

OKRUGLI STOL O POVEZIVANJU POLJOPRIVREDE I TURIZMA

OKRUGLI STOL O POVEZIVANJU POLJOPRIVREDE I TURIZMA
OKRUGLI STOL O POVEZIVANJU POLJOPRIVREDE I TURIZMA
Okrugli stol pod nazivom “Povezivanje poljoprivrede i turizma s ciljem povećanja zaposlenosti u Dubrovačko-neretvanskoj županiji” u organizaciji Partnerskog vijeća za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala Dubrovačko-neretvanske županije čiji je član i DURA. održao se 10. Prosinca 2014.godine. u hotelu Merlot u Opuzenu.

Na okruglom stolu, između ostalih sudjelovali su predstojnik Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Dasen Jasprica, predstojnik Strukovne grupe hotelijera i ugostitelja HGK – Županijske komore Dubrovnik Željko Miletić, potpredsjednik Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika HOK – DNŽ Božo Škarić i pročelnik UO za poduzetništvo, turizam i more Grada Dubrovnik Milan Perić.

Kao primjeri dobre prakse povezivanja poljoprivrede i turizma predstavili su se OPG Ostojić, Udruga K7 i Udruga Deša. Iz njihovih primjera se vidi da je moguće povezati proizvodnju i plasman proizvoda kroz turističku ponudu.

Datum:
11.12.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X