Dura
Novosti

USPJEŠNI PRIMJERI DOBRE PRAKSE – EU FONDOVI

USPJEŠNI PRIMJERI DOBRE PRAKSE – EU FONDOVI
USPJEŠNI PRIMJERI DOBRE PRAKSE - EU FONDOVI
Info dan na temu „EU fondovi za urbana područja i primjeri iz poljske prakse” održan je 3.ožujka 2015. godine u organizaciji DURA-e, Ministarstva poduzetništva i obrta, HUP-a, konzultantske tvrtke UHY Savjetovanje d.o.o., poljskog partnera „Udruge B4″, pod pokroviteljstvom Odjela za promociju trgovine i ulaganja pri Ambasadi Republike Poljske u Hotelu Importane resort – Neptun, u Dubrovniku.

Pored informacija što će se financirati do 2020. godine kroz strukturne i kohezijske fondove, prezentiran je i uspješan primjer provedbe projekata u poljskom gradu Rzeszowu koji je od najsiromašnijeg grada i regije u EU 2004. godine postao grad inovacija i znanosti sa samo 4% nezaposlenih, a čiji razvoj bi  mogli primijeniti na našim gradovima, gradskim subjektima i poduzetnicima.

Također, prezentacije su sadržavale sve važne informacije i praktične smjernice za financiranje poduzetničkih projekata u turizmu i industriji sredstvima Europske unije kroz natječaje u 2015. godini.

Svi prisutni imali su mogućnost poslušati velika iskustva predavača i učiti na primjerima dobre prakse.

Datum:
04.03.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X