Dura
Novosti

Adriatic Sea Forum

Adriatic Sea Forum
Adriatic Sea Forum

Međunarodna manifestacija Adriatic Sea Forum cruise, ferry, sail & yacht, na kojoj sudjeluje direktorica DURA-e Andrea Novaković, održala se u Dubrovniku, 23. i 24. travnja 2015. godine.

Ovo događanje posvećeno je  pomorskom turizmu  na Jadranu u sektorima kružnih putovanja, trajekata i nautike,a njegovo drugo izdanje organiziralo je Risposte Turismo društvo koje se bavi istraživanjem i savjetovanjem u turističkoj makro-industriji, u suradnji s Lučkom upravom Dubrovnik i Gradom Dubrovnikom.

Nakon uspješnog izdanja 2013. godine, održanom u Trstu, s više od 300 sudionika i 40 međunarodnih govornika, Adriatic Sea Forum u Dubrovniku je imao za zadatak i ove godine biti mjesto susreta  i poslovnih umrežavanja svih operatera koji na Jadranu imaju svoje poslovanje – turističkih agencijia, brodovlasničkih kompanija, pomorskih agenata, zračne luke,itd.

Glavne teme obrađene na događanju obuhvatile su važnost promicanja Jadrana kao jedinstvenog brenda, budućnost nautičkog sektora na Jadranu, stvaranje novih trajektnih veza, vodeću ulogu kružnih putovanja za razvoj teritorija te održivi ekonomski rast jadranskog područja.

Tijekom Adriatic Sea Foruma predstavljeno je novo istraživačko izvješće Risposte Turismo društva, koje sadrži ažurne podatke o kružnim putovanjima, trajektima i nautici na Jadranu,a inicijativom Alumni@ASF omogućuilo se pedesetorici studenata sudjelovanje na događanju, praćenje predavanja te stvaranje kontakata s prisutnim operaterima.

Datum:
24.04.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X