Dura
Novosti

Održan četvrti ”Dunavski financijski dijalog”

Održan četvrti ”Dunavski financijski dijalog”
Održan četvrti ''Dunavski financijski dijalog''

Četvrti ‘’Dunavski financijski dijalog’’ na kojem prisustvuje i stručna suradnica Razvojne Agencije Grada Dubrovnika Alisa Aliti Vlašić, održava se 23-24.travnja 2015., u prostorijama Hrvatskog državnog arhiva u Zagrebu.

 

Dunavski financijski dijalog organiziran je u sklopu prioritetnog područja 10 Strategije EU za dunavsku regiju (Jačanje institucionalnih kapaciteta i suradnje), s ciljem povezivanja predstavnika privatnog i javnog sektora s predstavnicima financijskih institucija u svrhu iznalaženja mogućnosti financiranja projekata Strategije (EUSDR).

 

Glavni organizator Dijaloga je Grad Beč, kao koordinator prioritetog područja 10 EUSDR (uz izvršnu pomoć tvrtke Metis i Kontaktnog ureda Grada Beča u Zagrebu COMPRESS), dok je Ministarstvo vanjskih i europskih poslova domaćin Dijaloga. Dunavski financijski dijalog organiziran je uz potporu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU i Hrvatske narodne banke, a ukupno sudjeluje 250 sudionika iz 14 zemalja Strategije.

Datum:
24.04.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X