Dura
Novosti

INFO DAN „ENERGETSKA OBNOVA OBITELJSKIH KUĆA“

INFO DAN „ENERGETSKA OBNOVA OBITELJSKIH KUĆA“
INFO DAN „ENERGETSKA OBNOVA OBITELJSKIH KUĆA“

DURA u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša FZOEU i Gradom Dubrovnikom poziva sve zainteresirane građane na INFO DAN 7.svibnja 2015. godine koji će se održati u prostorijama DURA-e s početkom u 15.00 sati na adresi Branitelja Dubrovnika 15 (preko puta Hotela Hilton).

Javni poziv fizičkim osobama (građanima) za sufinanciranje energetske obnove postojećih obiteljskih kuća objavljen od strane FZOEU Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sufinancirati će kućanstva iz čitave Republike Hrvatske za: 

1. ZAMJENU STOLARIJE (prozori i vrata)2. POBOLJŠANJE VANJSKE OVOJNICE KUĆE (fasada, krov, strop i pod)3. UGRADNJU PLINSKIH KONDENZACIJSKIH KOTLOVA (grijanje) 4. UGRADNJU SOLARNIH KOLEKTORA (potrošna topla voda)5. UGRADNJU SUSTAVA KOTLOVA NA DRVNE SJEČKU/PELETE (grijanje) 6. UGRADNJU SUSTAVA DIZALICE TOPLINE (grijanje/hlađenje)7. UGRADNJU SUSTAVA FOTONAPONSKI ČELIJA (za proizvodnju struje)

Povodom objave natječaja, u četvrtak 7.svibnja 2015. s početkom u 15:00 sati u zgradi DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15 ), održat će se Info dan koji je namijenjen svim građanima Grada Dubrovnika i okolice.

Iznos poticaja je od 40% do 80% investicije, odnosno od 84.000,00 kn do 168.000,00 kn ovisno o području na kojem se obiteljska kuća nalazi.

Na Info-danu bit će predstavljeni uvjeti natječaja, potrebna dokumentacija, mogućnosti uštede primjenom ove tehnologije te procedura dobivanja energetskih certifikata kao i prateće zakonodavstvo. 

Za više informacija nazovite 020/640-283ili se obratite na e-mail: eeinfo@dura.hrSve informacije i natječaji dostupni su putem Interneta na: www.dura.hr.Program preuzmite ovdje.Prijavnicu preuzmite ovdje.

Datum:
04.05.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X