Dura
Novosti

Lokalno partnerstvo za zapošljavanje

Lokalno partnerstvo za zapošljavanje
Lokalno partnerstvo za zapošljavanje

Okrugli stol „Primjeri dobre prakse i razmjena iskustava između regionalnih Lokalnih partnerstva za zapošljavanje“ održan je 16. srpnja u Hotelu Adria u Dubrovniku. Na okruglom stolu sudjelovala je i Jelena Brbora, stručna suradnica DURA-e. Okrugli stol se organizirao u sklopu projekta O.P.E.R.A. – „Operativna uspostava Tehničkog tajništva za razvoj i promociju Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Dubrovačko-neretvanske županije“. Uz sudjelovanje članova PVTR-a Dubrovačko-neretvanske županije, sudjelovali su i članovi Lokalnog partnerstva za zapošljavanje iz Splitsko-dalmatinske županije, Šibensko-kninske županije i Zadarske županije.

Sudjelujući u otvorenoj i demokratičnoj razmjeni iskustava, članovi su stekli nove informacije, proširili svoje mogućnosti uočavanja i rješavanja postojećih teškoća na koje nailaze Lokalna partnerstva za zapošljavanje. Također, sudjelovanje na okruglom stolu je doprinijelo umrežavanju regionalnih LPZ-ova kao i povezivanju samih članova.


Datum:
17.07.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X